Aflevering S2e13: Het Enige Waar Bryan Limbombe Mee Bezig Is, Is De Grote Bryan Limbombe-Show, Terwijl Het Niet Eens Een Show Is...

· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Heracles Almelo wil Bryan Limbombe nog zien te slijten de komende dagen of weken. De aanvaller is na een nieuw akkefietje op de training in Almelo niet meer welkom bij de club. Een smetje op de voorbereiding van Heracles op het Eredivisieduel met Almere City.

In de podcast HeraKlets Flits blikt clubwatcher Ralph Blijlevens samen met host Frank Bussink vooruit op het duel met Almere, maar wordt ook kort stilgestaan bij Bryan Limbombe. Volgens Ralph draait het bij de aanvaller vooral om de aanvaller zelf. „Hij is vooral bezig met de Bryan Limbombe-show, terwijl je dat nauwelijks een show kunt noemen", aldus Ralph.

Met het oog op zondag lijkt trainer Erwin van de Looi steeds meer te kiezen te hebben. De ziekenboeg in Almelo loopt langzaam leeg. Dat is zeker met het oog op de voorhoede een welkome ontwikkeling. „Mario Engels heeft hard gewerkt in de spits, maar hij is natuurlijk geen echte spits. Laat Jizz Hornkamp en Luka Kulenovic het maar uitvechten voorin.” See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20-08-2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 61 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S2E13: Het enige waar Bryan Limbombe mee bezig is, is de grote Bryan Limbombe-show, terwijl het niet eens een show is...

HeraKlets · 13-09-2024

00:00 00:17:58