Aflevering S2e12: Transfermarkt Op Slot, Maar Brengt Deze Drastische Opschoning Van Selectie Ook Rust?

· Aflevering van de podcast: HeraKlets

De deur van de transfermarkt zit eindelijk op slot. Directeur Nico-Jan Hoogma kan met vakantie. Heracles mag de balans opmaken van een roerige zomer waarin de selectie, drastischer dan ooit, werd vernieuwd. Maar liefst 15 spelers verlieten het Asito Stadion, 13 nieuwkomers kwamen er voor terug. Een ongekende en zelden vertoonde opschoning van de spelersgroep. Brengt dat rust?Tijd voor een stand van zaken in de podcast HeraKlets.

We vergeten snel. Vraag een gemiddelde supporter om, zonder hulplijnen, het lijstje van 15 vertrokken spelers te maken en iedereen zal in de problemen komen. Je komt een heel eind. Michel Brouwer en Emil Hansson, die kennen we nog wel. Maar wie namen er deze zomer nog meer afscheid van de club. En waar gingen ze naar toe? In HeraKlets passeren ze allemaal nog even de revue.

En uiteraard een bespiegeling van die 13 nieuwkomers in de selectie. Welke aanwinsten krijgen of behouden hun basisplaats? Ook als straks de ziekenboeg is leeggestroomd en de vaste krachten van vorig seizoen zich weer warm lopen. Heraclesvolgers Ralph Blijlevens en Henk van Schuppen maken al vast de opstelling voor de eerstvolgende wedstrijd, zondag 15 september, thuis tegen Almere City.

En natuurlijk moet er nog even worden gesproken over het dramatische optreden van de ploeg van Erwin van de Looi in Zwolle. Blijlevens: „Tegen PEC was Heracles geen schim van zichzelf”. Van Schuppen: „Een tegenvaller maar het is nog veel te vroeg voor conclusies.” See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20-08-2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 61 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S2E12: Transfermarkt op slot, maar brengt deze drastische opschoning van selectie ook rust?

HeraKlets · 03-09-2024

00:00 00:37:17