Aflevering over zalm, met de gasten Jigal Krant en Jacques Hermus. ...
In elke aflevering van de KeukenCast praat kookboekenschrijfster Eva Posthuma de Boer met twee gasten over een ingrediënt – de oorsprong, de eigenschappen, de culinaire mogelijkheden. Dat doen ze aan de grote tafel in Eva’s underground restaurant Chez PdeB. Chefs, culinair journalisten, kookboekenschrijvers en aanverwanten delen hun kennis en laten hun licht schijnen op wat er ter tafel komt. Muziek en techniek: Melle Posthuma de Boer.
Aflevering over zalm, met de gasten Jigal Krant en Jacques Hermus. ...
Aflevering over boerenkool, met Jonah Freud en Samuel Levi. ...
Aflevering over aardappel, met de gasten Mari Maris en Jacques Hermus. ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.