Q music radio luisteren

De live stream van Qmusic kan je online luisteren via het internet, de kabel en FM. Q Music is één van de populair radiozenders in Nederland. Het is samen met Radio 538 en Radio 2 één van de populairste radiostations Nederland. Q-music live is een commercieel radiostation welke sinds 2005 uitzendt en is eigendom van het Vlaamse mediabedrijf De Persgroep. Met veel gevarieerde popmuziek en leuke win acties zoals het bekende spel: “Het geluid” wint dit radiostation veel populariteit bij het Nederlandse publiek. Bij de meeste personen begint de dag met de wekkerradio. Met het uitzenden van Qmusic op het internet luister je overal, zelfs op je telefoon met de Qmusic app. Stap je bed uit, tijdens het checken van je berichten en het gebruiken van je apps kan je online luisteren naar Qmusic. Dit kan je natuurlijk via de website van Q music doen, maar op Online-Radio.nl zap je net wat makkelijker van de ene zender naar de andere zender. Door naar het internet radio station te luisteren ben je verzekerd van betere kwaliteit geluid dan via de ether frequenties. Naast de hoofdzender zijn er nog diverse themazenders die ook online te beluisteren zijn,bijv. Qmusic non stop, probeer deze zenders ook zeker een keer uit. Dance radio Amsterdam is geen thema zender van QMusic, Q dance radio is een zelfstandige zender waat je dance radio kan luisteren. Begin je dag goed, begin met Qmusic online. Voor de Belgische luisteraars is er ook Qmusic Belgie. In Belgie is QMusic de grootste commerciële radiozender en de tweede grootste radiozender van Vlaanderen. De zender is ook te ontvangen in Nederlands Limburg.

Themazenders van Qmusic luisteren je online op:

Q-TOP 1000

De Q-top 1000 staat in het teken van jóuw leven. In deze lijst hoor je de beste muziek uit alle decennia; liedjes die je doen denken aan hoogtepunten in je leven, waardoor je weer even helemaal terug kan gaan naar dat ene bijzondere moment. Een lijst met de aller aller allermooiste muziek ooit gemaakt! De lijst wordt in november uitgezonden en gaat niet met de december hitlijsten de concurrentie aan.

PROGRAMMERING

QMusic kent een zelfde programmering als de andere commerciele zenders. Van 06.00-10.00u de ochtendshow van Mattie en Marieke, gevolgd door het foute uur. Het foute uur is al jaren één van de meest succesvolle programma's van de radio. In juni wordt jaarlijks de Foute Party georganiseerd. Daarna volgen twee programma's die de aanloop maken tot de middagshow. Deze is te beluisteren van 16.00u tot 19.00u. In het weekend is er een afwijkende programmering met een herhaling van de Top40 die elke vrijdagmiddag wordt uitgezonden.

Q PODCASTS

Heb je een show gemist dan kan je één van de podcasts terugluisteren. De beschikbare podcasts zijn: Kris Krross AmsterdamMenno's MansionKai's zwarte zaterdag podcast en natuurlijk ook Mattie & Marieke's podcastshow Kijk voor meer podcasts ook op de website van Q Music als je show er bij ons niet bij staat.

(3.1 met 1579 stemmen)

QMusic radio stations

Qmusic
QMusic 90
Qmusic Het Foute Uur
Qmusic Limburg
Qmusic Non-Stop
QMusic Top 40

Nieuws & Verkeer

BNR Nieuwsradio
Traffic Radio

Sublime radio zenders

Sublime Radio
Sublime Classics
Sublime Smooth
Sublime Soul
Sublime Jazz
Sublime Funk & Disco

Regionale Radio Nederland

L1 Radio
Omroep Brabant
Omroep Flevoland
Omroep Zeeland
Omrop Fryslan
Radio Gelderland
Radio NoordHolland
RTV Drenthe
RTV Noord
RTV Oost
RTV Rijnmond
RTV Utrecht

538 Groep

Radio 538
538 Dance Department
538 Drops
538 hitzone
538 Ibiza
538 Non Stop
538 Top 50
538 Verruckte Stunde
538 Party

Sky radio groep

Sky Radio
Sky Radio Hits
Sky Radio Lounge
Sky Radio Lovesongs
Hit Radio
Radio Veronica

Radio 10 Stations

Radio 10
Radio 10 60
Radio 10 80
Radio 10 90

100% NL Stations

100% NL
100% NL Nederpop
100% nl feest
100% nl nonstop
100% nl liefde

Slam! Stations

Slam FM
Slam 40
Slam Juize
Slam Mixmarathon
Slam Nonstop
Slam The Boom Room
SLAM! 00
SLAM! Housuh In De Pauzuh
SLAM!HARDSTYLE

Kink Radio

Kink FM
Kink Distortion
Kink DNA

Themazenders

Grand Prix Radio
Classic NL

NPO Radio

Radio 1
NPO Radio 2
Radio 3FM
Radio 4
Radio 5
Radio 6

FunX

FunX NL
FunX Dance
FunX Hip Hop
FunX Latin
FunX Reggae
FunX Slow Jamz

Hardstyle & Hardcore radio

Back 2 School
Hardcore Radio
Q-dance Radio

Radio voor kinderen

Efteling Radio
Ketnet Hits
Tomkeradio

Overige radiostations

Dance FM
Disco Classic Radio
Foute Muziek Radio
Freeminded FM
Gigant FM
Wild FM

Nederlandstalige radio

Radio Continu
RADIONL
Sterren.nl Radio

Aanbevolen

Arrow Classic Rock
Joe
Radio Decibel
Soul Radio
Tukker FM
Amor FM
Nostalgie NL
Pinguin Indie
Simone FM