Qmusic radio luisteren

Radio Qmusic kan je online luisteren via het internet. Q-Music is een zeer populair radiostation in Nederland. Het is samen met Radio 538 en Radio 2 één van de populairste radiostations Nederland. Q-music is een commercieel radiostation welke sinds 2005 uitzendt En is eigendom van het Vlaamse mediabedrijf De Persgroep. Met veel gevarieerde popmuziek en leuke winacties zoals het bekende spel: “Het geluid” wint dit radiostation veel populariteit bij het Nederlandse publiek. Bij de meeste personen begint de dag met de wekkerradio. Met het uitzenden van Q music op het internet kan je overal Q music luisteren, zelf op je smartphone. Stap je bed uit, tijdens het checken van je berichten en het gebruiken van je apps kan je online luisteren naar Qmusic. Dit kan je natuurlijk via de website van Q music doen, maar op Online-Radio.nl zap je net wat makkelijker van de ene zender naar de andere zender. Door naar het internet radio station te luisteren ben je verzekerd van betere kwaliteit geluid dan via de ether frequenties. Naast de hoofdzender zijn er nog diverse themazenders die ook online te beluisteren zijn,bijv. Qmusic non stop, probeer deze zenders ook zeker een keer uit. Begin je dag goed, begin met Qmusic online. Voor de Belgische luisteraars is er ook Qmusic Belgie. In Belgie is QMusic de grootste commerciële radiozender en de tweede grootste radiozender van Vlaanderen. De zender is ook te ontvangen in Nederlands Limburg.

Bezoekers die Qmusic luisteren, luisteren ook naar:

Q-Top 1000

De Q-top 1000 staat in het teken van jóuw leven. In deze lijst hoor je tracks uit alle decennia; liedjes die je doen denken aan hoogtepunten in je leven, waardoor je weer even helemaal terug kan gaan naar dat ene bijzondere moment. Een lijst met de allerallerallermooiste muziek ooit gemaakt! De lijst wordt in november uitgezonden en gaat niet met de december hitlijsten de concurrentie aan.

Over QMusic

2022-04-21 Qmusic mag geen danceprogramma’s meer uitzenden. Binnen twee weken moet de zender de programmering op zaterdagavond staken en gestaakt houden. Dat betekent dat vrijwel de complete programmering in het weekend op de schop moet.

2022-03-07 Voor Radio 555 komen Mattie en Wietze na een jarenlange ruzie weer bij elkaar. Zij hebben elkaar jaren niet gesproken na een conflict over een transfer van Qmusic naar Sky Radio. Mattie besloot op het laatste moment bij Qmusic te blijven, terwijl Wietze in de veronderstelling was naar Sky te verhuizen. Het leverde een knallende ruzie op, die maandag 7 maart zal worden bijgelegd. Het duo is dan tussen 08.00 en 10.00 uur te horen.2022-01-13 Qmusic is de nieuwe partner van de koepelorganisatie NOC*NSF. Tijdens de Olympische Spelen zal Qmusic verslag gaan doen van de sportprestaties van TeamNL. Naast het verslaan van de Winterspelen zal Qmusic het hele jaar door content maken met de sporters van TeamNL.

2022-02-25 Qmusic en Talpa Network overwegen naar de rechter te stappen. De bedrijven moeten het volle pond betalen voor hun FM-frequenties. De zenders krijgen geen korting voor de noodverlenging, die geldt tot en met augustus 2025.

2022-01-20 Qmusic blijft de grootste zender van het land, in de doelgroep 20 tot 49 jaar. Dat Qmusic weer de grootste is, blijkt uit de cijfers over de periode november / december 2021. Het is opmerkelijk, want normaal gesproken is NPO Radio 2 de grootste in deze periode.2021-11-26 Qmusic is weer de grootste zender van Nederland. In de doelgroep 20-49 vestigt de zender weer een nieuw persoonlijk record. In de luistercijfers wordt het marktaandeel van Qmusic met meerdere zenders bij elkaar opgeteld. Het radiostation heeft namelijk ook nog twee andere zenders: Qmusic Limburg en Qmusic Non-stop Maximum Hits. Door de cijfers samen te voegen, heeft Q nu een marktaandeel van 21,4 procent. Dat is een stijging van 0,7 procentpunt ten opzichte van de laatste meting, en 2,1 procentpunt ten opzichte van vorig jaar.

(3.2 met 1236 stemmen)

QMusic radio stations

Qmusic
Qmusic Het Foute Uur
Qmusic Limburg
Qmusic Non-Stop
QMusic Top 40

Nieuws & Verkeer

BNR Nieuwsradio
Traffic Radio

Sublime radio zenders

Sublime Radio
Sublime Classics
Sublime Smooth
Sublime Soul
Sublime Jazz
Sublime Funk & Disco

Regionale Radio Nederland

L1 Radio
Omroep Brabant
Omroep Flevoland
Omroep Gelderland
Omroep Zeeland
Omrop Fryslan
Radio NoordHolland
RTV Drenthe
RTV Noord
RTV Oost
RTV Rijnmond
RTV Utrecht

538 Groep

Radio 538
538 Dance Department
538 Drops
538 hitzone
538 Ibiza
538 Non Stop
538 Top 50
538 Verruckte Stunde
538 Party

Sky radio groep

Sky Radio
Sky Radio Hits
Sky Radio Lounge
Sky Radio Lovesongs
Classic FM
Hit Radio
Radio Veronica

Radio 10 Stations

Radio 10 Gold
Radio 10 60
Radio 10 80
Radio 10 90

100% NL Stations

100% NL
100% nl feest
100% nl nonstop
100% nl liefde

Slam! Stations

Slam FM
Slam Juize
Slam Mixmarathon
Slam Nonstop
Slam The Boom Room
SLAM!HARDSTYLE

Kink Radio

Kink FM
Kink Distortion
Kink DNA
Kink Indie

Uitgelicht

Grand Prix Radio
Amor FM

NPO Radio

Radio 1
Radio 2
Radio 3FM
Radio 4
Radio 5
Radio 6

FunX

FunX NL
FunX Dance
FunX Hip Hop
FunX Latin
FunX Reggae
FunX Slow Jamz

Hardstyle & Hardcore radio

Back 2 School
Hardcore Radio
Q-dance Radio

Radio voor kinderen

Efteling Radio
Ketnet Hits
Tomkeradio

Overige radiostations

Dance FM
Disco Classic Radio
Freeminded FM
Gigant FM
Our House FM
Radio Caramba
Wild FM

Nederlandstalige radio

Radio Continu
RADIONL
Sterren.nl Radio

Aanbevolen

Arrow Classic Rock
Foute Muziek Radio
Free Music Radio
Radio Decibel
Soul Radio
Pinguin Indie