Je zou elke professionele én thuis-kok, een eigen nabijgelegen voedselbos gunnen. Die daar de ingrediënten haalt voor zijn gerechten. Ingrediënten die dus duurzaam, lokaal en seizoensgebonden zijn geteeld. Zo plukt iedere maandagmiddag chef-kok Emile van der Staak, van drie sterrenrestaurant De Nieuwe Winkel in Nijmegen, zijn kruiden en groenten in het Voedselbos van Wouter van Eck. In dit Voedselbos hebben we een inspirerend gesprek met Wouter en Emile over het belang van plantaardig voedsel voor de mens en de planeet. En we mogen een blik werpen in de keuken van De Nieuwe Winkel, waar ze de botanische Michelin sterren maaltijden voorbereiden.
Gemaakt door: René Bruijns & René Schellekens Eerste aflevering: 14-05-2023
De podcast Werken aan Goed Voedsel heeft in totaal 15 afleveringen
Maker: René Bruijns & René Schellekens Datum: 30-05-2023
Maker: René Bruijns & René Schellekens Datum: 13-06-2023
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.