Aflevering Restaurant Loetje: Biefstuk Zonder Vlees – Met Eric Teeuwes

· Aflevering van de podcast: Werken aan Goed Voedsel

Steeds meer restaurants voegen vleesvervangende gerechten toe aan hun menu. Zo ook restaurantketen Loetje met hun biefstuk 0.0. Met Eric Teeuwis, directeur Food & Beverage, bespreken we het hoe en waarom van deze verandering en hoe Loetje er over 20 jaar uit gaat zien.

Speelgoedwinkel
Werken aan Goed Voedsel

Werken aan Goed Voedsel

Gemaakt door: René Bruijns & René Schellekens Eerste aflevering: 14-05-2023

De podcast Werken aan Goed Voedsel heeft in totaal 15 afleveringen

Vorige aflevering

Heeft Voedsel (nog) toekomst? met Maria Geuze en Lisanne van Oosterhoud

Heeft Voedsel (nog) toekomst? met Maria Geuze en Lisanne van Oosterhoud

Maker: René Bruijns & René Schellekens Datum: 23-05-2023

Volgende aflevering

Iedere (Chef)kok zijn eigen voedselbos! Met Wouter van Eck en Emile van der Staak

Iedere (Chef)kok zijn eigen voedselbos! Met Wouter van Eck en Emile van der Staak

Maker: René Bruijns & René Schellekens Datum: 06-06-2023

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Restaurant Loetje: biefstuk zonder vlees – met Eric Teeuwes

Werken aan Goed Voedsel · 30-05-2023

00:00 00:40:14