Wat Schaft de podcast

Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.

  • Podcast gepubliceerd op: 7-12-2019 14:33:35
  • Maker: Wat Schaft de Podcast
  • Taal: nl
  • Laatste RSS update: 25-11-2024 04:05:00
  • Datum eerste aflevering: 27-6-2019 16:38:41
  • Datum laatste aflevering: 21-11-2024 02:00:00

Speelgoedwinkel

163 Afleveringen

  • 00:53:58

    Ook deze aflevering van Wat Schaft de Podcast is een vervolg op een vorige aflevering: Paddestoelen 2.0. Een verdieping op de eerste aflevering. Wat zijn de regels rondom Paddestoelen plukken, hoe kun je ze het beste determineren en natuur ...

  • 01:15:04

    En we zijn terug! Deze aflevering is het begin van het derde seizoen van Wat Schaft de Podcast. Deze podcast gaat over Zuurdesem & de Franse bakker. Speciaal voor deze podcast heeft Jeroen stage gelopen bij de Issa Niemeijer, want ook dat ...

  • 1:20:01

    De laatste podcast van dit seizoen van Wat Schaft de Podcast èn daarbij is het ook nog nummer 50. Dat vraagt om een speciale gast. Waar seizoen 1 werd afgesloten met Cees Holtkamp, is nu Joris Bijdendijk te gast in de studio van Jonas en Je ...

  • 1:03:04

    #49 Patat Friet

    16-06-2021

    Eigenlijk is er maar 1 belangrijke vraag in het leven: "Wat is het nu, Friet of Patat"? In het Wat Schaft de Podcast team verschillen de meningen, maar over een ding is iedereen het eens. Het lekkerste Friet Patatje is toch echt knapperig v ...

  • 1:13:12

    #48 Sous-vide

    02-06-2021

    Deze podcast staat een mooie kooktechniek centraal: sous-vide. Jeroen is al langere tijd in de ban van sous-vide bereidingen, maar sinds Jonas een Sous vide staaf heeft gekregen is ook hij om. Sous-vide is het bereiden van ingrediënten door ...

  • 45:27

    #47 Groente BBQ

    19-05-2021

    Ook al is het weer er nog niet naar, toch openen Jeroen en Jonas met deze podcast het BBQ seizoen. Met een Groente BBQ welteverstaan. De BBQ aansteken is leuk, maar Jeroen laat zien dat groentes hierin alleen een bijrol vervullen. Door gebr ...

  • 47:31

    #46 Fried Chicken

    05-05-2021

    Knapperig, mals en natuurlijk VET lekker: Fried Chicken. Nee, geen frituurde kip, want de Jonas en Jeroen gaan internationaal met deze aflevering! Met behulp van verschillende leden van de Brigade zijn er vier varianten proef gekookt en rei ...

  • 1:04:08

    #45 Sandwiches

    21-04-2021

    Sandwiches zijn niet alleen een hit in Nederland of in Amerika, maar eigenlijk heeft elk land zijn eigen sandwich klassiekers. In Nederland kennen we vooral het kleffe boterhammetje met kaas dat mee gaat in de lunchtrommel naar het werk, ma ...

  • 55:45

    #44 Asperges

    07-04-2021

    HET groenteseizoen waar zowel Jeroen als Jonas elk jaar weer naar uitkijken: het witte goud. Mooie witte asperges van de koude grond, dat is waar deze podcast over gaat. Hoe herken je goede asperges, hoe bereid je ze, en natuurlijk mooie ve ...

  • 42:41

    #43 Bouillabaisse

    24-03-2021

    In essentie een mooie vissoep met stukken vis en brood met rouille: Bouillabaisse. En zoals het een goed Frans recept betaamt zijn er verschillende richtlijnen. Welke vis gebruik je erin? Hoe hoor je het te maken? En hoe hoor je het te eten ...

Vorige Volgende

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

00:00