Het EAT-Lancet-menu bestaat voor maar liefst 50 procent uit groente en fruit. Flevoland is gemaakt voor de landbouw. Een echte akkerbouwprovincie; in Flevoland wordt meer groente verbouwd, dan in de andere provincies. Boontjes, wortelen, aardappelen, bieten, uien, maar ook knoflook, soja, asperges, kikkererwten en quinoa komen hier van het land. Allemaal ingrediënten voor het menu voor de toekomst. In deze aflevering gaan Sharon en Bart naar Almere om daar paksoi van Flevolandse bodem te proberen. Met deze paksoi maakt Sharon een heerlijke salade.
Gemaakt door: Provincie Flevoland Eerste aflevering: 03-03-2024
De podcast Wat Eten We Morgen? heeft in totaal 7 afleveringen
Maker: Provincie Flevoland Datum: 06-02-2024
Maker: Provincie Flevoland Datum: 20-02-2024
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.