Wat is nu de meerwaarde van veerkrachtige startups? En hoe moet deze veerkracht behouden blijven bij een samenwerking met grote voedingsbedrijven? Joep van Straalen, oprichter van startup GreenPro International, en Jeroen Leffelaar, Managi ...
De voedingsmiddelenindustrie staat nooit stil. Wat zijn de belangrijkste innovaties en trends? Wat betekent duurzaamheid in food? Hoe ontwikkel je een nieuw product en hoe gaat een producent om met voedselveiligheid en kwaliteit? Luisterartikelen en podcasts van vmt.nl
Wat is nu de meerwaarde van veerkrachtige startups? En hoe moet deze veerkracht behouden blijven bij een samenwerking met grote voedingsbedrijven? Joep van Straalen, oprichter van startup GreenPro International, en Jeroen Leffelaar, Managi ...
Hans Kraak, hoofdredacteur van Voeding Nu, spreekt met Jan Beuving van Tasty Basics over de visie achter het bedrijf. ...
Met Albrecht Wolfmeijer van Proveg 'reizen' we langs alle continenten en bespreken we de trends in plantaardig. ...
Dit is de derde editie van de podcastserie Plantbased Trends around the world. In deze editie leren we meer over de trends in plantaardig in Nieuw-Zeeland en Hongarije. We spreken met Kati Ohens. Zij richtte samen met haar Hongaarse zakenp ...
Een geheel of gedeeltelijk plantaardig eetpatroon wordt steeds populairder, zeker in West-Europa. Hoe zit het met andere landen? Wat zijn de trends wereldwijd? VMT maakt een podcastserie waarin we met lokale startups spreken. In deel 2 kom ...
De wereldwijde biodiversiteit is sinds 1970 afgenomen met 68%. Dit komt volgens het WWF voor een groot deel door hoe wij voedsel consumeren en vooral ook produceren. VMT praat met Natasja Oerlemans, Head of Food & Agriculture bij het W ...
Een geheel of gedeeltelijk plantaardig eetpatroon wordt steeds populairder, zeker in West-Europa. Hoe zit het met andere landen? Wat zijn de trends wereldwijd? VMT maakt een podcastserie waarin we met lokale startups spreken. In deel 1 kom ...
Het coronavirus slaat overal hard toe. Ook voedingsmiddelenbedrijven hebben de dagelijkse gang van zaken moeten aanpassen om zo goed mogelijk door te draaien in tijden van corona. Wat voor impact heeft het coronavirus gehad op de R&D a ...
Sauzenfabrikant De Wijndragers sleepte zich door de coronacrisis en ziet nu de vraag weer flink toenemen. Corona bracht kommer en kwel, maar er waren ook voordelen: meer tijd voor productontwikkeling en het bedrijf uit Zwolle begon met het ...
Producenten die nieuwe eiwitten op de markt brengen, moeten eerst uitzoeken of deze allergische reacties teweeg kunnen brengen. Een nieuw model met daarachter een zelflerend algoritme kan producenten met 90 procent zekerheid vertellen of e ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.