Een geheel of gedeeltelijk plantaardig eetpatroon wordt steeds populairder, zeker in West-Europa. Hoe zit het met andere landen? Wat zijn de trends wereldwijd? VMT maakt een podcastserie waarin we met lokale startups spreken. In deel 2 komt Abishek Sihna aan het woord. Hij is mede-oprichter van Good Dot, een Indiase scale-up die alternatieven voor in India populaire vleesgerechten maakt. 'Byriani is hier een populair gerecht. Een plantaardige burger is geen onderdeel van het eetpatroon van de doorsnee Indiër.'
Gemaakt door: RedactieVMT Eerste aflevering: 17-04-2022
De podcast VMT To Go – Podcasts uit de voedingsindustrie heeft in totaal 60 afleveringen
Maker: RedactieVMT Datum: 18-11-2020
Maker: RedactieVMT Datum: 08-12-2020
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.