Zij is boerin. Hij is hoogleraar en ethicus. Samen verkennen ze de werkelijkheid. Gaan we het dierenwelzijn terugschroeven, nu de boodschappen zo duur zijn geworden? Nee, want dat wil niemand meer. Gaat het dan nog verder omhoog? Aanvankelijk lijkt het antwoord nee. Maar dan blijkt dat de Rabobank iets in gang heeft gezet dat toch hoop biedt. Dick Veerman ging hierover in gesprek met de Groningse varkenshouder Annechien ten Have en de Utrechtse dierethicus Franck Meijboom. Wil je doorpraten over dit onderwerp? Meld je dan aan voor het Foodlog Café @WFC op 1 juli 2025 van 16.00-18.00u: https://mailchi.mp/foodlog/cafe_juli2025 Wil je onze podcast steunen? Dat kan met een donatie via een Tikkie: https://tikkie.me/pay/FoodlogMedi/qgz3xDRUAru9p2xVwHfcmp
Gemaakt door: Foodlog Media Eerste aflevering: 12-11-2024
De podcast Studio Foodlog heeft in totaal 50 afleveringen
Maker: Foodlog Media Datum: 26-05-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.