Susanne Duijvestein (1986) is organisatiekundige en werkte elf jaar bij een bank voor ze het roer omgooide en zelfstandig begrafenisondernemer werd, gespecialiseerd in duurzame en persoonlijke uitvaarten. Daarnaast is ze hoofdcura ...
In de kersverse reeks gaat de avontuurlijke culinaire expert samen met zijn gasten dieper op zoek naar wat het nou precies is dat onze zintuigen zo in vervoering brengt. Waarbij de actualiteit niet bepaald geschuwd wordt, en op z’n tijd van stevige vraagtekens voorzien wordt. Puur en eerlijk, zoals we hem al kennen.
Susanne Duijvestein (1986) is organisatiekundige en werkte elf jaar bij een bank voor ze het roer omgooide en zelfstandig begrafenisondernemer werd, gespecialiseerd in duurzame en persoonlijke uitvaarten. Daarnaast is ze hoofdcura ...
Stefan Schipper behoort al meer dan 30 jaar tot de top van de Nederlandse/Europese fotografie. Hij won vele nationale en internationale fotowedstrijden. In 2002 kwam Stefan Schipper met 2 foto’s op de internationale Hasselblad kal ...
‘Slager word je niet, slager ben je’, is zijn motto. Maak kennis met Gertjan Kiers, tevens bekend onder zijn ‘artiestennaam’, de Demoslager. Maar behalve het in delen snijden van vlees deelt Kiers ook graag kennis. In de bladen. O ...
Hans van Tellingen schuift aan en doet op niet mis te verstane wijze zijn verhaal. René praat met Hans over de huidige situatie in de maatschappij en wat voor invloed de corona-maatregelen inmiddels op alles en iedereen heeft. Daa ...
Peter Klosse deed aanvankelijk vooral onderzoek naar de wortels van de gastronomie om de dynamiek van de combinatie van wijnen en gerechten te verklaren. Dit leidde tot publicatie van boeken over smaak en uiteindelijk in 2004 tot ...
Frank Helmink is directeur van BUMA cultuur. Met events als Eurosonic, ADE, BUMA NL en de muzikantendag ondersteunt BUMA cultuur het Nederlands auteursrecht. Daarnaast zijn o.a. beurzen en educatie belangrijke peilers in het belei ...
Rob Duursma is al jaren ondernemer en veganist en wil nu zijn kennis delen voor een mooiere toekomst. Hij is begonnen als oprichter van een delicatessen zaak en is tot op heden eigenaar van een (niet helemaal vegan) lunchroom; de ...
Desray (Desiree Manders) was als zangeres zeer succesvol in de jaren negentig. Samen met rapper D Rock vormde ze 2 Brothers on the 4th Floor. Deze euro dance act behoorde tot de absolute wereldtop en was samen met o.a. 2 Unlimited ...
Karel Goudsblom wordt door velen gezien als de best bakker van Nederland. Met zijn 'couturebakkerij' levert hij producten aan toprestaurants. volgens de meesterbakker is brood bakken net zoiets als een instrument bespelen; het ver ...
Jean- Paul Heck is hoofdredacteur van Soundz Magazine. De muziekjournalist is ook auteur van diverse boeken en heeft in zijn lange carrière de creme de la creme uit de muziekwereld gesproken. Hij 'prikte een vorkje'. met David Bow ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.