‘Slager word je niet, slager ben je’, is zijn motto. Maak kennis met Gertjan Kiers, tevens bekend onder zijn ‘artiestennaam’, de Demoslager. Maar behalve het in delen snijden van vlees deelt Kiers ook graag kennis. In de bladen. Op tv bij Topchef en DWDD. Maar ook via demonstraties, workshops en proeverijen. ‘Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien worden’ zo meent hij. Naast slager is hij ook gastdocent en auteur van de vleesbijbel. https://foodtube.nl/gertjan-kiers/
Gemaakt door: René Pluijm Eerste aflevering: 24-07-2022
De podcast Pluijm’s Eetbare Podcast (PEP) heeft in totaal 26 afleveringen
Maker: René Pluijm Datum: 20-04-2021
Maker: René Pluijm Datum: 05-05-2021
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.