Er zijn zo van die mensen waarvan je denkt of zij meer uren hebben in een dag dan jezelf. Als je het CV leest van Sam D'Huyvetter is dat zo iemand. Begonnen in een klein restaurantje als keukenhulpje, via Hof Van Cleve naar ondertussen ontelbare horecaprojecten zoals La Boucherie, Boulevard, The Dudes, de blauwe kiosk, yalo en nog heel wat anderen maar vooral gekend ondertussen voor Bar Bask en Taberna Bask. Daarnaast deed hij projecten voor Foodbag, kreeg hij een rol in Open Vuur op njam en is hij een graag geziene chef op social media. Heel veel om over te vertellen, maar vooral doorspekt met heel veel inzichten en wijsheden van heel veel ervaring uit evenveel verschillende projecten. Het einde is nog niet in zicht, zoveel is duidelijk!Meer info over Sam D’Huyvetter vind je hier:? https://www.instagram.com/sam_dhuyvetter/? https://barbask.be/? https://tabernabask.be/? https://www.instagram.com/fermeledevant/? https://www.brandbites.be/Honger naar meer? Dat is mijn nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken.Schrijf je hier gratis in!? https://overeten.substack.comMeer weten Over Eten? Volg me op tiktok, instagram en/of facebook:? http://www.overetenpodcast.be? http://www.facebook.com/overetenpodcast? http://www.instagram.com/overetenpodcast? http://www.tiktok.com/overetenpodcast
Gemaakt door: Stijn Deschacht Eerste aflevering: 07-12-2019
De podcast Over Eten heeft in totaal 143 afleveringen
Maker: Stijn Deschacht Datum: 14-08-2025
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.