Jonas Kellens, door Gault & Millau uitgeroepen tot "Gastheer van het Jaar 2022", is medezaakvoerder van Dim Dining, eerder door diezelfde Gault & Millau bekroond met de titel van "Aziaat van het Jaar". Jonas begon zijn carriere in keukens de keukens van Dani Horseele en Viki Geunes, maar tijdens een trip in Australie ontdekte hij Sake aan de toog van een noodle bar waar hij een vaste gast was. Dat zorgde ervoor dat Jonas zijn leven een wending kreeg: Hij werd de hoogst onderscheiden Sake Sommelier van het land, hij serveert sake pairings en geeft er een aardig woordje uitleg bij, geeft trainingen over sake en vertelt vol vuur en kennis over deze Japanse drank. In deze aflevering horen we het verhaal van Jonas, gaan we een aantal Sake-vooroordelen uit de weg, leren we hoe Sake gebrouwen wordt en hoe dit alles geserveerd wordt in Dim Dining. Meer info over Jonas vind je hier: ? https://www.dimdining.be ? https://www.instagram.com/dimdining ? https://www.facebook.com/dimdining ? https://www.instagram.com/omakase_sake_belgian Honger naar meer? Dat is mijn maandelijkse nieuwsbrief waarin ik een blik behind the screens deel van de voorbije afleveringen, vooruitblik naar komende episodes en links deel naar allerlei leuks op vlak van eten en drinken. Schrijf je hier gratis in! ? https://bit.ly/37D2fTy Meer weten Over eten? Volg me op instagram en/of facebook: ? http://www.overetenpodcast.be ? http://www.facebook.com/overetenpodcast ? http://www.instagram.com/overetenpodcast ? http://www.instagram.com/heartofagave
Gemaakt door: Stijn Deschacht Eerste aflevering: 07-12-2019
De podcast Over Eten heeft in totaal 133 afleveringen
Maker: Stijn Deschacht Datum: 06-01-2022
Maker: Stijn Deschacht Datum: 03-02-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.