De belangrijkste les die Joëls eetweek ons leert is dat je een knapperig kippenvelletje maakt met een laagje boter tussen kip en vel. Hiske drukt haar kippetjes liever plat voor ze in de oven gaan, maar dat is niet het enige punt van discussie deze week. Gelukkig biedt Mees, onze vriendin in Kopenhagen, een compromis. In een studio gevuld met kunstmatige aroma’s doet Joël uit de doeken hoe je zure matten à la sterrenrestaurant Lastage moet maken. Luisteraar Willemijn worstelt met haar eiwittoetjes; waarom blijven ze nooit overeind? We schieten te hulp. ?? Stuur een foto + uitleg van je mislukte gerecht via Instagram of Twitter ?? Hoe je een kip vlindert ?? info@meervandit.nl ?? Squla (probeer 14 dagen gratis uit) See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Gemaakt door: Hiske Versprille & Joël Broekaert Eerste aflevering: 24-03-2022
De podcast Makkelijke eters heeft in totaal 14 afleveringen
Maker: Hiske Versprille & Joël Broekaert Datum: 24-03-2022
Maker: Hiske Versprille & Joël Broekaert Datum: 07-04-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.