Aflevering De Smaak Van Nederland #4 | De Surinaamse Keuken Met Soenil Bahadoer

· Aflevering van de podcast: KB nationale bibliotheek

Waarom zijn er zo weinig Surinaamse kookboeken? Omdat in Suriname gekookt wordt vanuit het hart, zegt sterrenchef Soenil Bahadoer. In de vierde podcast van de reeks 'De smaak van Nederland - van spruitjes tot sushi', vertelt hij over de smaken uit zijn jeugd, hoe de wonderlijke mix van culturen die de Surinaamse keuken kenmerkt terugkomt in zijn recept voor rendang met gemberbier en hoe oer-Hollandse bloemkool ook best soulfood kan zijn.

KB nationale bibliotheek

KB nationale bibliotheek

Gemaakt door: KB nationale bibliotheek Eerste aflevering: 04-04-2022

De podcast KB nationale bibliotheek heeft in totaal 24 afleveringen

Vorige aflevering

De Smaak van Nederland #3 | De Franse keuken met Alain Caron

De Smaak van Nederland #3 | De Franse keuken met Alain Caron

Maker: KB nationale bibliotheek Datum: 04-11-2021

Volgende aflevering

De Smaak van Nederland #5 | De hedendaagse keuken met Hiske Versprille

De Smaak van Nederland #5 | De hedendaagse keuken met Hiske Versprille

Maker: KB nationale bibliotheek Datum: 04-11-2021

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

De Smaak van Nederland #4 | De Surinaamse keuken met Soenil Bahadoer

KB nationale bibliotheek · 04-11-2021

00:00 00:28:29