Waarom zijn er zo weinig Surinaamse kookboeken? Omdat in Suriname gekookt wordt vanuit het hart, zegt sterrenchef Soenil Bahadoer. In de vierde podcast van de reeks 'De smaak van Nederland - van spruitjes tot sushi', vertelt hij over de smaken uit zijn jeugd, hoe de wonderlijke mix van culturen die de Surinaamse keuken kenmerkt terugkomt in zijn recept voor rendang met gemberbier en hoe oer-Hollandse bloemkool ook best soulfood kan zijn.
Gemaakt door: KB nationale bibliotheek Eerste aflevering: 04-04-2022
De podcast KB nationale bibliotheek heeft in totaal 24 afleveringen
Maker: KB nationale bibliotheek Datum: 04-11-2021
Maker: KB nationale bibliotheek Datum: 04-11-2021
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.