Wat hebben de zeventiende-eeuwse Franse hofkok François de la Varenne en de beroemde chef Auguste Escoffier, schrijver van Le guide culinaire - in Nederland uitgebracht als De Keukengids - met elkaar gemeen? Ze hebben beiden met hun Franse recepten én gebruiken een stempel gedrukt op onze Nederlandse eetcultuur. Topchef Alain Caron vertelt in de derde podcast van 'De smaak van Nederland - van spruitjes tot sushi' over zijn fascinatie voor Escoffier, zijn avonturen in verschillende restaurants en zijn eigen interpretatie van de Franse keuken.
Gemaakt door: KB nationale bibliotheek Eerste aflevering: 04-04-2022
De podcast KB nationale bibliotheek heeft in totaal 24 afleveringen
Maker: KB nationale bibliotheek Datum: 04-11-2021
Maker: KB nationale bibliotheek Datum: 04-11-2021
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.