Aflevering De Smaak Van Nederland #5 | De Hedendaagse Keuken Met Hiske Versprille

· Aflevering van de podcast: KB nationale bibliotheek

In de vijfde en laatste podcast van De Smaak van Nederland praat Hassnae Bouazza met culinair recensent Hiske Versprille over de hedendaagse keuken. Over golfbewegingen in kooktrends en het verschil tussen wat er in restaurants gegeten wordt en wat we thuis klaarmaken. En natuurlijk over kookboeken: waarom is het jaren '70 boekje 'Beroemde gerechten uit de wereldkeuken' eigenlijk zo dun? En hoe komt ze aan die brandplekken op haar exemplaar van 'Happy Days met The Naked Chef'?

KB nationale bibliotheek

KB nationale bibliotheek

Gemaakt door: KB nationale bibliotheek Eerste aflevering: 04-04-2022

De podcast KB nationale bibliotheek heeft in totaal 24 afleveringen

Vorige aflevering

De Smaak van Nederland #4 | De Surinaamse keuken met Soenil Bahadoer

De Smaak van Nederland #4 | De Surinaamse keuken met Soenil Bahadoer

Maker: KB nationale bibliotheek Datum: 04-11-2021

Volgende aflevering

Podcast - Misdadige vrouwen

Podcast - Misdadige vrouwen

Maker: KB nationale bibliotheek Datum: 07-03-2022

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

De Smaak van Nederland #5 | De hedendaagse keuken met Hiske Versprille

KB nationale bibliotheek · 04-11-2021

00:00 00:30:14