In de vijfde en laatste podcast van De Smaak van Nederland praat Hassnae Bouazza met culinair recensent Hiske Versprille over de hedendaagse keuken. Over golfbewegingen in kooktrends en het verschil tussen wat er in restaurants gegeten wordt en wat we thuis klaarmaken. En natuurlijk over kookboeken: waarom is het jaren '70 boekje 'Beroemde gerechten uit de wereldkeuken' eigenlijk zo dun? En hoe komt ze aan die brandplekken op haar exemplaar van 'Happy Days met The Naked Chef'?
Gemaakt door: KB nationale bibliotheek Eerste aflevering: 04-04-2022
De podcast KB nationale bibliotheek heeft in totaal 24 afleveringen
Maker: KB nationale bibliotheek Datum: 04-11-2021
Maker: KB nationale bibliotheek Datum: 07-03-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.