Het is warm, goddelijk en verslavend lekker. Maar genoeg over Julius. Deze aflevering biedt een bakkie troost vol koffiefeitjes. En Julius deelt rijkelijk uit. Krijg nu 25% korting op je eerste order op Bamigo.com met code JULIUS25 ????? G ...
Iedereen heeft een voorraadkast, maar niemand weet wat er écht in staat. Dat is zonde, vindt chefkok Julius Jaspers, want de voorraadkast is een bron van vele mooie verhalen. Bovendien kan je met de producten veel meer dan de meeste mensen weten. In zijn podcast Julius' Voorraadkast, haalt Julius wekelijks daarom één product uit zijn voorraadkast om daar in een paar minuten alles over te vertellen. Met deze podcast haal jij alles uit je kast. Geproduceerd door: Tonny Media
Het is warm, goddelijk en verslavend lekker. Maar genoeg over Julius. Deze aflevering biedt een bakkie troost vol koffiefeitjes. En Julius deelt rijkelijk uit. Krijg nu 25% korting op je eerste order op Bamigo.com met code JULIUS25 ????? G ...
Kip, het meest veelzijdige stukje vlees! De kip wordt werkelijk waar overal ter wereld gegeten. Maar Julius krijgt van deze vogel al snel kippenvel vanwege zijn vieze handen fobie. ????? Geheim van de Chef: kip in witte wijnsaus ?? Geprod ...
Niets dat de culinaire wereld zo verdeeld als koriander. Het veroorzaakt meer conflict dat het patatje oorlog. Serveer koriander aan je vrienden en je hebt al snel een driegangengevecht. ????? Geheim van de Chef: ragu vietnamien ?? Geprod ...
Een heerlijk warme boterham, met daarop een dikke laag op het smeltpunt balancerende boter; Dat is toch botertje geinig? Of dachten jullie iets anders? ????? Geheim van de Chef: Beurre Paris ?? Geproduceerd door: Tonny Media ?? Adverteren? ...
Shoarma is zo lekker, je zou er bijna een kater voor over hebben. De mensen die het hebben uitgevonden weten wat dat betreft niet wat ze missen. ????? Geheim van de Chef: (link volgt) ?? Geproduceerd door: Tonny Media ?? Adverteren? adver ...
Het is een gedrocht van een plant. Het lijkt op een melaats handje. Maar voedsel moet je nooit beoordelen op het uiterlijk. Gember mag dan niet sexy zijn, het is wel je beste vriend die je verlost van brandend maagzuur. ????? Geheim van de ...
Hij is ruig van buiten en zoet van binnen. Maar genoeg over Julius. De ananas is een vrucht die geen gelijken kent. Door zijn uitstraling en smaak, waan je je met een ananas direct in de tropen. En het schijnt zelf te zijn dat, wanneer je ...
Waarom zijn aardbeien rood? Dat komt doordat antocyanidinen omgezet worden in antocyaninen. En natuurlijk om ze zich schamen voor hun pukkeltjes. Wat trouwens geen pukkeltjes, maar de vruchten zijn. ????? Geheim van de Chef: aardbeientaar ...
Aardappel aardappel. Werkt toch minder goed in het Nederlands. Ook op papier trouwens. Maar dat maakt Julius niet uit. Aardappel is namelijk fantastisch, door zijn brede toepasbaarheid. En nee, Julius vindt friet niet het lekkerste aardapp ...
Dat de kabeljauw kannibalistisch is, snapt Julius wel. Lekker visje namelijk. Helaas voor de kabeljauw is Julius niet de enige die dat vindt. Hopelijk gaat deze mooie vis niet aan zijn eigen succes ten onder. ????? Geheim van de Chef: as ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.