Julius lijdt soms aan aspergenijd. Niet vanwege de bedenkelijke vorm, maar omdat die witte stengels met de juiste ingrediënten verrukkelijk smaken. ????? Geheim van de Chef: asperges-a-la-flamande ?? Geproduceerd door: Tonny Media ?? Adver ...
Iedereen heeft een voorraadkast, maar niemand weet wat er écht in staat. Dat is zonde, vindt chefkok Julius Jaspers, want de voorraadkast is een bron van vele mooie verhalen. Bovendien kan je met de producten veel meer dan de meeste mensen weten. In zijn podcast Julius' Voorraadkast, haalt Julius wekelijks daarom één product uit zijn voorraadkast om daar in een paar minuten alles over te vertellen. Met deze podcast haal jij alles uit je kast. Geproduceerd door: Tonny Media
Julius lijdt soms aan aspergenijd. Niet vanwege de bedenkelijke vorm, maar omdat die witte stengels met de juiste ingrediënten verrukkelijk smaken. ????? Geheim van de Chef: asperges-a-la-flamande ?? Geproduceerd door: Tonny Media ?? Adver ...
Tranen biggelden over zijn wangen tijdens het maken, maar oh zo blij was Julius met het zoete resultaat van zijn podcast. ????? Geheim van de Chef: gegratineerde uiensoep ?? Geproduceerd door: Tonny Media ?? Adverteren? adverteren@tonnyme ...
Veel astronomen zoeken naar een donkere materie met veel aantrekkingskracht. Julius heeft deze gevonden. Namelijk chocolade. Het is de perfecte snoep. Al moet je wel oppassen dat je niet morst, want met een smelttemperatuur net onder dat v ...
Geen eten zo eenvoudig te articuleren als ham. Probeer maar: "HAM". Maar zo lomp als ham klinkt, zo weinig heb je ervan nodig. Een plakje meestal genoeg. Op pizza, ei, omelet, tosti of een broodje gezond. Zonder het pastelroze schijfje is ...
Het seizoen is weer geopend! Maargoed, tegenwoordig is heel het jaar rond mosselseizoen. Dat vindt Julius fantastisch. Al had hij liever gehad dat er ook een naakte mosselsoort bestond, zonder dat vervelende schelpje. Julius prutst al geno ...
Sambal, een pittig onderwerp om je tanden in te zetten. Julius draait zijn hand en tong daar niet voor om. Al hebben de smaakpapillen van Julius wel een grens. En deze trekt hij bij gledek. ????? Geheim van de Chef: sambal badjak ?? Geprod ...
Julius is trots op zijn aflevering over laurier, maar hij zal hierna niet op zijn lauweren rusten. De voorraadkast heeft namelijk nog veel te veel lekkers te bieden, wat nog niet aanbod is gekomen. ????? Geheim van de Chef: draadjesvlees ? ...
Olie en water houden niet van elkaar. Ze vinden elkaar afstotelijk. Niet gek als de ene brandt en de ander blust. En dan zijn ze ook nog eens beide gezond! Maar, waar water water is, is de ene olie, de ander niet. ????? Geheim van de Chef: ...
Het verschrompelt monden en laat tanden vergaan; Zuur tast alles aan. Toch kunnen we de citroen niet weerstaan. Want, zonder dat zuurtje, zouden vele heerlijke gerechten niet bestaan. ????? Geheim van de Chef: limoncello ?? Geproduceerd do ...
Zout, het is perfect voor een prachtige beach look. Het heelt wondjes en het verdrijft slakken. Wat weinig mensen weten is dat je er ook mee kan koken. Probeer het eens! ????? Geheim van de Chef: venkel in zoutdeeg ?? Geproduceerd door: To ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.