Herfst, het seizoen van regenbuien, vallende blaadjes en natuurlijk pompoen. Julius heeft niet altijd liefde gehad voor pompoen. Waarom? Iets met geitenwollensokken en kabouters. Inmiddels heeft de pompoen een plekje veroverd in zijn culin ...
Iedereen heeft een voorraadkast, maar niemand weet wat er écht in staat. Dat is zonde, vindt chefkok Julius Jaspers, want de voorraadkast is een bron van vele mooie verhalen. Bovendien kan je met de producten veel meer dan de meeste mensen weten. In zijn podcast Julius' Voorraadkast, haalt Julius wekelijks daarom één product uit zijn voorraadkast om daar in een paar minuten alles over te vertellen. Met deze podcast haal jij alles uit je kast. Geproduceerd door: Tonny Media
Herfst, het seizoen van regenbuien, vallende blaadjes en natuurlijk pompoen. Julius heeft niet altijd liefde gehad voor pompoen. Waarom? Iets met geitenwollensokken en kabouters. Inmiddels heeft de pompoen een plekje veroverd in zijn culin ...
Julius trekt voor deze aflevering zijn drankenkabinet open, en haalt daar zijn favoriete alcoholische versnapering uit: gin! Niet zomaar een veredelde jenever, maar een dranksoort met een rijke geschiedenis. Wat mayonaise is voor friet en ...
Hoe noem je een Nederlands feestje zonder bitterballen? Worst kaas scenario. De krokante bal ragout is onlosmakelijk verbonden met kringverjaardagen, voetbalkantines en bruine kroegen. Traditiegetrouw wordt de bitterbal gevuld met rundvlee ...
Het is al eeuwen voer voor discussie: wat was er eerder, het kip of het ei? Dat gesprek is een glijdende schaal, maar Julius wil er ook nog even zijn ei over kwijt. Hij klutst, spiegelt en bekijkt de ei-feiten met de sunny side up. Je kan ...
Het zit overal in, maar is niet te zien. Iedereen weet hoe het smaakt, maar niemand weet wat het is. Het is een gerucht, een geur en een sprookje, maar of er zoiets is als één vanille, twee vanilles, weet niemand. Vanille, ook wel vanilje, ...
Honing, de door bijen verwerkte zoetstof der bloemen. Julius deelt, evenals Winnie de Poeh, de liefde voor dit prachtige product. Roer het door je thee, schenk het op je pannenkoek, smeer je ermee in of gebruik het in een spreekwoordelijk ...
Vandaag bespreekt Julius het ingrediënt waar het allemaal mee is begonnen. De bakermat van ieders smaakpalet: melk. Het zalig zachte zuivel, ditmaal vanuit de uier in plaats van de tiet, is ook 1001 ingrediënten later nog steeds een favori ...
Wat is er toch aan de hand?!' roepen we verschrikt naar een door de keuken stuiterende Julius. De wat al te olijke chef, met vergrote pupillen, wijst schuldbewust naar een bergje wit, kristalachtig poeder. Oh nee toch... Maar wacht, een in ...
Julius kan soms kijken alsof hij azijn gedronken heeft maar in dit geval is dat zo omdat het over de variëteit van zuurtjes gaat. De hele aflevering staat in teken van het ongrijpbare ingrediënt azijn. Een onmisbaar product in iedere keuke ...
Wie beweert dat fat vlees niet beautiful is, krijgt het met Julius aan de stok. In deze aflevering vertelt hij over procureur, en nee, hij bedoelt niet Max Verstappen, professioneel coureur. Vandaag gaat het over vlees! Een uitermate gesch ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.