Met de kerstdagen in het vooruitzicht kan deze aflevering natuurlijk niet ontbreken. Dus Julius trekt een verse kalkoen uit zijn voorraadkast en geeft jullie de nodige tips. Want zo'n malse kalkoen bereiden is zo makkelijk nog niet. Waarom ...
Iedereen heeft een voorraadkast, maar niemand weet wat er écht in staat. Dat is zonde, vindt chefkok Julius Jaspers, want de voorraadkast is een bron van vele mooie verhalen. Bovendien kan je met de producten veel meer dan de meeste mensen weten. In zijn podcast Julius' Voorraadkast, haalt Julius wekelijks daarom één product uit zijn voorraadkast om daar in een paar minuten alles over te vertellen. Met deze podcast haal jij alles uit je kast. Geproduceerd door: Tonny Media
Met de kerstdagen in het vooruitzicht kan deze aflevering natuurlijk niet ontbreken. Dus Julius trekt een verse kalkoen uit zijn voorraadkast en geeft jullie de nodige tips. Want zo'n malse kalkoen bereiden is zo makkelijk nog niet. Waarom ...
Mosterd, het is zo veel meer dan een condiment. Een onmisbare smaakmaker voor iedere chef. We reizen terug in de tijd en komen erachter waarom je mosterd niet na de maaltijd moet eten. Julius deelt het recept van zijn mosterdsoep, zodat we ...
Het maken van draadjesvlees duurt úren. Gelukkig kan Julius in enkele minuten alles vertellen over dit heerlijke gerecht. Welk stuk vlees is het meest geschikt? En waar ligt de oorsprong van dit gerecht? Onze Zuiderburen blijken het graag ...
De Sint is weer in het land! En hij heeft zijn trouwe kookpiet Julius ingeschakeld om jullie te vertellen over zijn favoriete snoepgoed: speculaas! Maar je mag alleen luisteren als je zoet bent geweest... ????? Geheim van de Chef: Specula ...
We teleporteren onszelf naar Portugal, het land van pastel de nata en natuurlijk port. Port kan uitsluiten geïmporteerd worden uit Portugal, heel important! Port gaat uitstekend samen met blauwe kaas, waar Julius van gruwelt, hij maakt er ...
Diep in de bossen van Italië zijn ze te vinden, het zwarte goud. Een kostbaar en schaars product. Ik hoor jullie denken: "Maar Julius, hoe kan het dan dat ik gewoon eiersalade met truffel in de supermarkt kan kopen? En truffelmayo? Truffel ...
De schaatsen worden weer uit het vet gehaald, de door oma gebreide sjaals uit de kast gepakt en het haardvuur mag weer aan. Voor velen zal dit gerecht evenveel winter-nostalgie oproepen als het eerdergenoemde. Julius gaat het namelijk hebb ...
Even voor de duidelijkheid: deze aflevering gaat niet over dat groene toefje wat je altijd bij je sushi krijgt. Julius gaat het hebben over échte wasabi, laten we daar even scherp op blijven. Hij vertelt hoe je aan deze Japanse wortelstok ...
Strooi zijn schaafsel over een bloemkool en het is een delicatesse, stop hem in een kruidnoot en we spreken van een pepernoot. Nootmuskaat is het geheime wapen van menig snoepje en gerecht, en ook deze aflevering werd een stuk smakelijker ...
Een aflevering om je vingers bij af te likken met sappige hamburgertips. Julius is zo fan van deze schijf gehakt dat hij er een een boek aan heeft geweid. Reken maar dat je trek hebt in een overheerlijke burger na het luisteren van deze af ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.