Trends, vacatures en een stevige innovatie in Food deze aflevering. - Een mooi diepgaand gesprek met Frank Nouwens van BeefyGreen. Zijn bedrijf is er in geslaagd om steeltjes van oesterzwammen te gebruiken als uiterst smakelijke vleesvervanger. - Foodvolger José van Gerven ziet steeds meer concepten ontstaan die lokaal eten promoten, direct van het platteland, zoals Appeltje Eitje. - Onze nieuwe vaste gast is Michiel Dekkers van Dupp Foodrecruitment. We bespreken met hem elke keer 3 mooie Vacatures in Food. Deze aflevering: - QESH manager voor Lamb Weston Meijer. - Continuous Imrpovement Specialist voor Stegeman. - Regulatory Affairs Manager voor Winclove Probiotics Verder komt ook Mosa Meat ter sprake. Heb je ideeën of suggesties voor mooie gasten of innovaties, dan horen we heel graag van je. Je kunt ons bereiken via innovatie-in-food@f111.nl Innovatie in Food wordt geproduceerd door F111 Communicatie & Marketing.
Gemaakt door: F111 Eerste aflevering: 04-04-2022
De podcast Innovatie in Food heeft in totaal 14 afleveringen
Maker: F111 Datum: 25-04-2022
Maker: F111 Datum: 25-05-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.