Aflevering Hoe Breng Je Bijvangst Beter In Kaart?

· Aflevering van de podcast: Innovatie in Food

Bijvangst in de visserij. Veelbesproken, omstreden, maar wat doe je eraan. Wie vist op schol, krijgt ook wel eens een ander visje in de netten. Die bijvangst moest vroeger mee naar de wal. Vervelend voor de vissers, maar niet in de laatste plaats voor de vis zelf. Wageningen University & Research ontwikkelde een systeem waarmee de bijvangst direct in kaart gebracht kan worden, en de vis meteen teruggegooid kan worden. Dr. Gert Kootstra is te gast om over dit systeem te praten. Verder geeft José van Gerven van de provincie Gelderland ons twee mooie voorbeelden van startups die we moeten volgen. Heb je ideeën of suggesties, dan horen we heel graag van je.  Dat gaat het makkelijkst via innovatie-in-food@f111.nl Innovatie in Food wordt geproduceerd door F111 Communicatie & Marketing

Speelgoedwinkel
Innovatie in Food

Innovatie in Food

Gemaakt door: F111 Eerste aflevering: 04-04-2022

De podcast Innovatie in Food heeft in totaal 14 afleveringen

Vorige aflevering

Voor een goeie latte moet je Tietje 212 hebben

Voor een goeie latte moet je Tietje 212 hebben

Maker: F111 Datum: 09-04-2022

Volgende aflevering

Oesterzwammen als vleesaanvuller

Oesterzwammen als vleesaanvuller

Maker: F111 Datum: 09-05-2022

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Hoe breng je bijvangst beter in kaart?

Innovatie in Food · 25-04-2022

00:00 00:30:52