De glastuinbouw is een belangrijke sector in de Nederlandse economie. Niet alleen lopen we in Nederland voorop als het gaat om kennis, maar zeker ook om kunde! In deze aflevering van Innovatie in Food praten we met Sander Baraké, Head of Digital & Innovation bij Ridder Group. Over de kas van de toekomst, over robots die tomaten plukken en over de kennis van de tuinder die niet verloren mag gaan. Sander noemt verder Blue Radix BV als start-up die we in de gaten moeten houden, en denkt dat de kweekburger de toekomst heeft. Jose van Gerven van de provincie Gelderland praat ons bij over nieuwe ontwikkelingen die haar zijn opgevallen, en Michiel Dekkers van DUPP heeft weer drie prachtige vacatures bij zich. Heb je ideeën of suggesties voor mooie gasten of innovaties, dan horen we heel graag van je. Je kunt ons bereiken via innovatie-in-food@f111.nl Innovatie in Food wordt geproduceerd door F111 Communicatie & Marketing.
Gemaakt door: F111 Eerste aflevering: 04-04-2022
De podcast Innovatie in Food heeft in totaal 14 afleveringen
Maker: F111 Datum: 09-05-2022
Maker: F111 Datum: 06-06-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.