Dagelijks blijven er honderdduizenden broden liggen bij de bakker. Het wordt verwerkt tot veevoer of er is een andere bestemming voor. Doodzonde natuurlijk, zeker nu de energie- en graanprijzen de pan uit rijzen en het maken van een brood steeds duurder wordt. Sebastiaan Hetterschijt van Bakkersgrondstof BV is te gast in de derde aflevering van Innovatie in Food, en komt vertellen over zijn vinding om van dat oude brood weer een prachtig product te maken. Verder noemt hij Verspilling is Verrukkelijk als veelbelovende startup, en ziet hij de toekomst van de insectenburger zonnig in. Heb je ideeën of suggesties, dan horen we heel graag van je. Dat gaat het makkelijkst via http://innovatieinfood.nl Innovatie in Food wordt geproduceerd door F111 Communicatie & Marketing
Gemaakt door: F111 Eerste aflevering: 04-04-2022
De podcast Innovatie in Food heeft in totaal 14 afleveringen
Maker: F111 Datum: 12-03-2022
Maker: F111 Datum: 09-04-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.