Naast de "gewone" koffie is de cappuccino het meest gedronken drankje in de horeca. Maar hoe ziet een goede cappuccino er eigenlijk uit? En waar moet je op letten bij de bereiding van de cappuccino. Joost legt het uit. Wil je weten welke melkalternatief het meest geschikt is voor de bereiding van een cappuccino klik dan op onderstaande link: Editie NL - Havermelk
Gemaakt door: Bregje Deben en Joost Leopold Eerste aflevering: 08-05-2022
De podcast Het Koffiecollege Horeca heeft in totaal 12 afleveringen
Maker: Bregje Deben en Joost Leopold Datum: 06-08-2021
Maker: Bregje Deben en Joost Leopold Datum: 17-09-2021
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.