Aflevering S2e4: Oussama Tannane Terughalen Naar Almelo? Ik Zou Terughoudend Zijn Als Ik Heracles Was

· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Heracles Almelo is terug van het trainingskamp in Billerbeck in Duitsland. De ploeg trainde een week intensief en speelde een oefenduel tegen Preuzen Münster (0-0). De grote is vraag na de week in Duitsland: hoe is het met Jizz Hornkamp?

In de podcast HeraKlets geeft clubwatcher Ralph Blijlevens meer duidelijkheid over de kwetsuur van de spits, al blijft het afwachten wat de MRI-scan laat zien. „Het kan maar zo dat Heracles nu de markt op moet voor een tweede én eerste spits", zegt Ralph.

Samen met host Frank Bussink wordt ook nog de situatie rond Michael Brouwer besproken. Conclusie: Heracles heeft bijna alles fout gedaan rondom de doelman, die nu kandidaat tweede doelman is bij FC Utrecht. „Het liefst gaat hij ergens naartoe waar hij eerste doelman is.”

En dan is er ook nog Oussama Tannane die wat dingen heeft geroepen... See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20-08-2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 61 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S2E4: Oussama Tannane terughalen naar Almelo? Ik zou terughoudend zijn als ik Heracles was

HeraKlets · 23-07-2024

00:00 00:25:00