Aflevering S2e3: Als Ik Psv Was, Had Ik Aangeklopt Bij Michael Brouwer Of Hij Tweede Doelman Wil Worden In Eindhoven

· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Heracles Almelo vertrekt maandag naar het Duitse Billerbeck voor een trainingskamp. De ploeg heeft al een aantal oefenduels achter de rug, maar compleet is de selectie allerminst. Het is de vraag wanneer de ploeg wél op oorlogssterkte is.

Wat in ieder geval wel duidelijk is: Michael Brouwer komt niet in de plannen voor van trainer Erwin van de Looi. Niet vanwege zijn kwaliteiten, wel vanwege zijn contract. De doelman mag transfervrij vertrekken uit Almelo. Dat verdient niet de schoonheidsprijs, vinden clubwatcher Ralph Blijlevens en host Frank Bussink in een nieuwe aflevering van de podcast HeraKlets. Frank weet wel een bestemming voor Brouwer. „Hij moet tweede doelman worden bij PSV.”

Of dat gaat gebeuren, is nog maar de vraag. Wat wel staat te gebeuren: de komst van Lance Duijvestijn naar Heracles Almelo. Een aanvallende middenvelder die de Almeloërs goed kunnen gebruiken, denkt Ralph. „Ik denk dat hij (Erwin van de Looi, red.) naar een middenveld moet kijken met De Keersmaecker, Zamburek en Duijvestijn.”

Daarnaast presenteerde Heracles afgelopen week Jurjan Mannes die als bruggenbouwer tussen de club en de academie moet gaan werken. Maar is dat niet rijkelijk laat? See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20-08-2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 61 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S2E3: Als ik PSV was, had ik aangeklopt bij Michael Brouwer of hij tweede doelman wil worden in Eindhoven

HeraKlets · 15-07-2024

00:00 00:21:12