Aflevering S2e2: Hansson Was Vaak Onzichtbaar In De Eredivisie, Dus Hoe Hij Het Tegen Die Slagers In Engeland Gaat Doen?

· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Heracles Almelo is de oefencampagne richting het nieuwe seizoen begonnen met een 2-2 gelijkspel tegen de Almelose Selectie. Het was volgens trainer Erwin van de Looi een signaal dat zijn ploeg duidelijk nog versterking nodig heeft. Toch heeft de club al aardig wat spelers binnengehaald. Is de klaagzang van de coach dan wel terecht?

In een nieuwe aflevering van de podcast HeraKlets bespreekt clubwatcher Ralph Blijlevens samen met host Frank Bussink de actuele ontwikkelingen bij Heracles. Eén van die zaken is het vertrek van aanvaller Emil Hansson naar Birmingham City. Een mooie stap voor hem, maar een gemis van Heracles. „Al was hij natuurlijk vooral op dreef in de Keuken Kampioen Divisie", zegt Ralph. „In de Eredivisie was hij vaak onzichtbaar.”

Met Jan Zamburek haalde Heracles vorige week de zesde aanwinst van de transferwindow binnen. Toch moet er nog flink wat gebeuren om de selectie Eredivisiewaardig te maken. Geeft de transfersom die de club voor Hansson ontvangt de nodige ruimte? „Ja, dat geld kan worden geïnvesteerd in de selectie, want het komt gewoon bij het spelersbudget.”

En dat is nodig ook, als we Van de Looi mogen geloven. See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20-08-2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 61 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S2E2: Hansson was vaak onzichtbaar in de Eredivisie, dus hoe hij het tegen die slagers in Engeland gaat doen?

HeraKlets · 09-07-2024

00:00 00:20:31