Aflevering S2e1: Het Is Nu Of Nooit Voor Satriano Als Hij Nog Iets Van Zijn Voetbalcarrière Wil Maken

· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Heracles Almelo is begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met de vijf nieuwelingen erbij stond de ploeg van trainer Erwin van de Looi maandag weer op het veld. Clubwatcher Ralph Blijlevens was erbij. In de podcast HeraKlets bespreekt hij de eerste training en de transferzomer tot nu toe met host Frank Bussink.

Ook Antonio Satriano stond weer op het Almelose trainingsveld. Zijn verhuurperiode bij AC Trento was niet succesvol en nu krijgt hij in Almelo weer een kans. Het wordt wel tijd dat hij die gaat grijpen, vindt Ralph. „Hij heeft twee wake-up-calls gehad. Wil hij nog iets van zijn carrière maken, dan is het erop of eronder nu.” Dat er met Lorenzo Milani nu een extra Italiaan bij Heracles loopt, kan hem wellicht helpen.

Hoewel technisch directeur Nico-Jan Hoogma niet stil heeft gezeten getuige de vijf aanwinsten, moet er nog wel wat gebeuren. Het halen van een vervanger voor Ajdin Hrustic bijvoorbeeld. Een lastig karwei, want Heracles zal moeten wachten tot er bij clubs hoger in de voedselketen wat gebeurt. „Het kan maar zo dat het pas eind augustus wordt", zegt Frank. „Ja, en dan heb je de eerste wedstrijden in de competitie al gehad", antwoordt Ralph. See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20-08-2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 61 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S2E1: Het is nu of nooit voor Satriano als hij nog iets van zijn voetbalcarrière wil maken

HeraKlets · 25-06-2024

00:00 00:20:26