Aflevering S1e39: Spektakel Op De Transfermarkt Bij Heracles Almelo Deze Zomer? Nico-Jan Hoogma: ‘Ons Spelersbudget Wordt Groter’

· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Heracles Almelo liet het op de laatste speeldag aankomen, maar speelde zich veilig in de eredivisie. Het was een seizoen waarin een trainer werd ontslagen en winterse reparatiewerkzaamheden aan de selectie nodig waren. Met succes. Hoe kijkt technisch directeur Nico-Jan Hoogma terug op een bewogen jaar op Erve Asito?

Het is de week na de laatste wedstrijd van het seizoen als Hoogma aanschuift bij de podcast HeraKlets. Clubwatcher Ralph Blijlevens en host Frank Bussink voelen de ‘td’ aan de tand over het afgelopen seizoen, maar blikken ook vooruit. Een paar sterkhouders uit de tweede seizoenshelft - Ajdin Hrustic en Fredrik Oppegard - zijn al vertrokken. Hoe gaat Hoogma ervoor zorgen dat de selectie sterk genoeg is voor nog een jaar eredivisie?

Spelersbudget „We hebben ons spelersbudget voor komend seizoen wat op kunnen krikken", vertelt Hoogma. Maar hij wijst ook direct naar de promovendi FC Groningen en Willem II. „Ik denk dat die ploegen grotere budgetten hebben dan Heracles Almelo.” 

Of het een rol gaat spelen dat Heracles niet meer op kunstgras speelt komend seizoen, durft Hoogma niet ze zeggen. „Ik heb in al die jaren slechts één afzegging gehad, dat was Marco van Ginkel.” De td denkt dat met de faciliteiten - het stadion, de hybride grasmat en prachtige trainingsvelden - nu juist ideaal zijn voor spelers. „Als speler kan je hier je volgende stap zetten.” See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20-08-2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 61 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S1E39: Spektakel op de transfermarkt bij Heracles Almelo deze zomer? Nico-Jan Hoogma: ‘Ons spelersbudget wordt groter’

HeraKlets · 27-05-2024

00:00 00:36:48