Aflevering S1e38: De Technische Staf Bij Heracles Is Veel Te Veel Ons-Kent-Ons En Dat Is Heel Gevaarlijk

· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Het is gelukt. Heracles Almelo speelt ook komend seizoen in de eredivisie. De ploeg had aan een bloedeloze 0-0 tegen Fortuna Sittard genoeg om zich te verzekeren van lijfsbehoud. De opluchting was groot in Almelo. Maar nu wacht een grote uitdaging voor technisch directeur Nico-Jan Hoogma.

In de laatste reguliere aflevering van de HeraKlets van dit seizoen blikt clubwatcher Ralph Blijlevens samen met host Frank Bussink kort terug op het duel met Fortuna. Een duel dat tegenviel, maar onderaan de streep uiteindelijk wel het gewenste resultaat opleverde: handhaving. Toch hadden beide heren meer verwacht van het laatste duel van het seizoen.

Ralph had ook meer verwacht van het afscheid van een aantal spelers. Ajdin Hrustic en Fredrik Oppegard trekken bijvoorbeeld de deur dicht bij Heracles, maar kregen op het veld geen afscheid. „Die gasten zijn belangrijk voor je geweest", zegt Ralph. „De supporters hebben nu niet eens afscheid van hen kunnen nemen. Dat vind ik wel een beetje raar.”

Vragen voor Nico-Jan Hoogma? Nico-Jan Hoogma schuift binnenkort aan in een extra aflevering van HeraKlets. Heb jij vragen voor de technisch directeur van Heracles? Stuur een mail naar podcast@tubantia.nl. See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20-08-2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 61 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S1E38: De technische staf bij Heracles is veel te veel ons-kent-ons en dat is heel gevaarlijk

HeraKlets · 20-05-2024

00:00 00:28:26