Aflevering S1e37: Het Is Een Godswonder Dat Dit Heracles Niet Degradeert Naar De Keuken Kampioen Divisie

· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Opnieuw stelde Heracles Almelo diep teleur in een wedstrijd tegen een directe concurrent. In Rotterdam ging de ploeg van Erwin van de Looi met 4-0 de bietenbrug op tegen Excelsior. Dat was na de nederlagen tegen Heerenveen (0-2), PEC Zwolle (3-1) en RKC (0-5) al de vier nederlaag op rij.

De ‘bonuspunten’ tegen AZ (5-0) en Sparta (1-2) lijken al weer een eeuwigheid geleden. Van de hossana-stemming is weinig meer over. Ook in de podcast HeraKlets hebben clubwatcher Ralph Blijlevens en host Frank Bussink geen goed woord over voor de ploeg uit Almelo. „Heracles is misschien wel de slechtste ploeg van de eredivisie op dit moment", zegt Frank. „Het is een godswonders dat dit Heracles niet degradeert.”

Want dat de ploeg in de eredivisie blijft is weliswaar nog niet 100 procent zeker, maar het moet wel gek lopen als Heracles nog de play-offs moet gaan spelen. Concurrenten Excelsior en RKC móéten winnen in hun uitduels met respectievelijk Feyenoord en PSV. „Er wordt veel gerefereerd aan twee jaar terug, maar de situaties zijn absoluut niet met elkaar te vergelijken", zegt Ralph. 

Van de Looi heeft nog een paar dagen om zijn ploeg weer bij elkaar te rapen om nog één keer alles te geven. Zelfs een puntje tegen Fortuna Sittard is al voldoende voor lijfsbehoud. Dat is toch niet te veel gevraagd? See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20-08-2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 61 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S1E37: Het is een godswonder dat dit Heracles niet degradeert naar de Keuken Kampioen Divisie

HeraKlets · 13-05-2024

00:00 00:25:23