Aflevering S1e36: Doemdenkers Vrezen Een Herhaling Van Twee Jaar Terug Bij Heracles. En Geef Ze Eens Ongelijk..'

· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Heracles Almelo is nog altijd niet verzekerd van een plekje in de Eredivisie komend seizoen. Na een ontluisterende 0-5 nederlaag op Erve Asito tegen RKC Waalwijk, moeten de Almeloërs het feestje nog even uitstellen. Want dat het goed komt, daar is iedereen nog altijd wel zeker van. Alhoewel, iedereen?

In de podcast HeraKlets blikt clubwatcher Ralph Blijlevens samen met host Frank Bussink terug op het debacle van zondagmiddag. Doemdenkers rond Heracles vrezen voor een herhaling van het scenario van twee seizoenen terug. Heracles waande zich veilig, maar ging alsnog de play-offs in. De afloop is het bekend. Maar een herhaling van toen? „Je kunt de doemdenkers geen ongelijk geven", zegt Ralph.

Voor Frank is het glas halfvol. „Laten we wegblijven bij die donkere wolken. Plek elf is ook nog gewoon binnen handbereik”, zegt hij. Maar dan zal er wel iets moeten veranderen bij Heracles, aldus Ralph. De woorden van trainer Erwin van de Looi na afloop van RKC-thuis hinten daar ook op. Maar wat kán je veranderen? „Achterin heb je niet zo heel veel keus en voorin is de spoeling ook heel erg dun", analyseert Ralph. See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20-08-2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 61 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S1E36: Doemdenkers vrezen een herhaling van twee jaar terug bij Heracles. En geef ze eens ongelijk..'

HeraKlets · 06-05-2024

00:00 00:23:32