Aflevering S2e5: Heracles Moet Investeren In Een ‘Tien’ En Er Moet Een Hele Nieuwe Voorhoede Worden Aangeschaft

· Aflevering van de podcast: HeraKlets

Nog dertien dagen. Dan opent Heracles bij Sparta het nieuwe seizoen. Dat is iets om naar uit te kijken. Maar de aanhang wordt nerveus. Er staat nog lang geen eredivisiewaardige selectie. In de podcast HeraKlets kunnen clubwatcher Ralph Blijlevens en verslaggever annex seizoenkaarthouder Henk van Schuppen de fans niet gerust stellen: „Er moet nog heel veel gebeuren”.

Maar medelijden met trainer Erwin van de Looi en technisch directeur Nico-Jan Hoogma is niet op zijn plaats, stellen de heren met nadruk. Trainers van Heracles weten dat ze de eerste wedstrijden in de eredivisie met een onvolledige selectie beginnen. De transfermarkt is dan nog drie weken open. En ook dit jaar is de kans groot dat de belangrijkste spelers worden gecontracteerd als de competitie al in volle gang is.

Een nieuwe voorhoede Prioriteit? „Heracles moet investeren in een goeie nummer 10”, stelt Ralph. „Dat mag best wat geld kosten.” Henk: „Er moet een compleet nieuwe voorhoede worden aangeschaft. En het liefst twee van elk.” De heren hebben allebei hun twijfels over Bryan Limbombe, die bij gebrek aan beter nu basisspeler is. „Zijn acties hebben nauwelijks rendement”.

Ralph verwacht veel van de jonge Finse aanwinst Juho Talvitie, die rechts voorin voor het gevaar moet gaan zorgen. „Een prima aankoop”. Henk begrijpt niet dat Mario Engels in niks uitstraalt dat hij zijn kans wil pakken. „Engels ligt goed bij de fans, is nu de enige optie in de spits. Ga ervoor! Straal uit dat die plek voor jou is. Niet gezien tegen Excelsior. Engels moet maar eens een tijdje beelden van Wout Weghorst gaan bekijken.” See omnystudio.com/listener for privacy information.

HeraKlets

HeraKlets

Gemaakt door: Tubantia Eerste aflevering: 20-08-2023

De podcast HeraKlets heeft in totaal 61 afleveringen

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

S2E5: Heracles moet investeren in een ‘tien’ en er moet een hele nieuwe voorhoede worden aangeschaft

HeraKlets · 29-07-2024

00:00 00:37:18