Aflevering #64: Hoe Een Zilveruitje Van Nederland Een Wereldmacht Maakte

· Aflevering van de podcast: ETEN IS WETEN

Weer een gast! Hiske Versprille, restaurantrecensent van de Volkskrant. Ze vertelt over de oorsprong van restaurants en hun rol in de vrouwenemancipatie. Hidde neemt een duik tussen de zure uien, zure haring en hun rol in koloniale veroveringstochten van ons land. Karsten doet een deurtje open naar de geschiedenis van de trekmuur.

Speelgoedwinkel
ETEN IS WETEN

ETEN IS WETEN

Gemaakt door: Hidde Boersma, Joris Lohman en Karsten de Vreugd Eerste aflevering: 16-11-2023

De podcast ETEN IS WETEN heeft in totaal 71 afleveringen

Vorige aflevering

#63. De palingoproer, eikels als ontbijt en hoe Joden onze eetcultuur vormende.

#63. De palingoproer, eikels als ontbijt en hoe Joden onze eetcultuur vormende.

Maker: Hidde Boersma, Joris Lohman en Karsten de Vreugd Datum: 11-06-2025

Volgende aflevering

#65: Waarom we de Nederlandse varkenshouderij moeten koesteren

#65: Waarom we de Nederlandse varkenshouderij moeten koesteren

Maker: Hidde Boersma, Joris Lohman en Karsten de Vreugd Datum: 25-06-2025

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#64: Hoe een zilveruitje van Nederland een wereldmacht maakte

ETEN IS WETEN · 18-06-2025

00:00 00:46:17