Aflevering #62: Kaas Uit Een Aardappel En Hoe De Haring Ons Rijk Maakte

· Aflevering van de podcast: ETEN IS WETEN

Geen Hidde, wel weer een gast met een kas. Karsten vertelt hoe een bedrijf is geslaagd om kaas uit een aardappel te maken, in plaats van uit een koe. Gast Ivo Jansen legt uit hoe de glastuinbouw Nederland niet alleen van groentes voorziet, maar ook van elektriciteit. Uit de hand of gesneden? Joris duikt in het historische belang van een typische Nederlandse lekkernij: de haring.

Speelgoedwinkel
ETEN IS WETEN

ETEN IS WETEN

Gemaakt door: Hidde Boersma, Joris Lohman en Karsten de Vreugd Eerste aflevering: 16-11-2023

De podcast ETEN IS WETEN heeft in totaal 68 afleveringen

Vorige aflevering

#61: Een Banaan is geen Paprika

#61: Een Banaan is geen Paprika

Maker: Hidde Boersma, Joris Lohman en Karsten de Vreugd Datum: 28-05-2025

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#62: Kaas uit een aardappel en hoe de haring ons rijk maakte

ETEN IS WETEN · 04-06-2025

00:00 00:50:30