In deze aflevering duiken we in één van Benjamins specialiteiten: bier! Samen met bierkenner en -keurmeester bespreken we: - Het bierbrouwproces en ingrediënten en alles wat erbij komt kijken; - Hoe je smaak, alcoholpercentage en koolz ...
Dit moet je proeven is een podcast met de culinaire avonturen van Benjamin en Willem. We bespreken onze experimenten, onze favoriete gerechten en producten en helpen je antwoorden te vinden op al je culinaire vragen.
In deze aflevering duiken we in één van Benjamins specialiteiten: bier! Samen met bierkenner en -keurmeester bespreken we: - Het bierbrouwproces en ingrediënten en alles wat erbij komt kijken; - Hoe je smaak, alcoholpercentage en koolz ...
Op 3 oktober eten we in Leiden hutspot met klapstuk. Buiten dat het bij het Leidens Ontzet hoort, is hutspot met klapstuk ook gewoon onwijs lekker. In deze speciale aflevering: - Is Leidse masterchef Mascha Smit te gast. Ze deelt haar g ...
We duiken de diepte van de oceaan in en kookten één van Willems favorieten: octopus. We gaan in op hoe je octopus bereidt (makkelijker dan je denkt!), wat je erbij eet en wat je erbij drinkt. Daarnaast hebben we het over een bijzonder dine ...
Benjamin heeft een speciale paellapan gekocht en is daarmee aan het koken geslagen. Benjamin en Willem hebben het daarom deze keer over het klassieke Valenciaanse gerecht en al haar variaties. Verder was er een luisteraarsvraag van Mirjam ...
Een speciale vakantieaflevering! Benjamin en Willem delen hun culinaire vakantie top 3 en bespreken een leuke luisteraarsvraag van Tim. Shownotes: - De ciderbroer waar Willem was vind je hier: Cidre Pays d'Auge - Ristorante da Ba ...
In deze aflevering is boer Joost te gast om ons alles te vertellen over een oerhollands product: goudse kaas. Daarnaast hebben Benjamin en Willem het over waarom je eens Martelli pasta moet proeven en gaan we in op luisteraarsvraag van Mar ...
Broccoli een saaie groente? Benjamin en Willem vinden van niet. Ze gaan in op waar broccoli vandaan komt, hoe je het lekker kunt bereiden en delen enkele recepten. Verder in de aflevering - Antwoord op de vraag “Wat is een paulee?" - ...
Denk jij dat ingeblikte vis niks bijzonders is? Na deze aflevering weet je wel beter! We gaan in op verschillende soorten vis, jaren, streken en inspireren je met gerechten. We hebben een winactie voor een prachtig pakketje met sardi ...
In deze aflevering van "Dit moet je proeven" hebben Benjamin en Willem het over Pasta carbonara, een prachtige klassieker uit de Italiaanse keuken. Wat heb je hiervoor nodig? Hoe maak je het? En wat zijn de do's en de dont's? Na het luiste ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.