We duiken de diepte van de oceaan in en kookten één van Willems favorieten: octopus. We gaan in op hoe je octopus bereidt (makkelijker dan je denkt!), wat je erbij eet en wat je erbij drinkt. Daarnaast hebben we het over een bijzonder diner dat we hadden en gaan we in op de luisteraarsvraag van Gideon over het verschil tussen koken, stomen, blancheren en pocheren. Wij dronken: - Bier: La Corne du Bois des Pendus. Mooie Tripel van Brasserie ‘d Ebly - Wijn: Gewurztraminer van het Spaanse Wijnhuis ENATE uit Somontano Heb jij ook een culinaire vraag? Heb jij een culinaire vraag? Wij gaan graag op zoek naar het antwoord. Stuur jouw culinaire naar vraag@ditmoetjeproeven.com. Voor meer info en recepten zie www.ditmoetjeproeven.com.
Gemaakt door: Benjamin Wegman en Willem ten Teije Eerste aflevering: 19-06-2022
De podcast Dit moet je proeven heeft in totaal 29 afleveringen
Maker: Benjamin Wegman en Willem ten Teije Datum: 29-08-2022
Maker: Benjamin Wegman en Willem ten Teije Datum: 26-09-2022
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.