Aflevering Octopus

· Aflevering van de podcast: Dit moet je proeven

We duiken de diepte van de oceaan in en kookten één van Willems favorieten: octopus. We gaan in op hoe je octopus bereidt (makkelijker dan je denkt!), wat je erbij eet en wat je erbij drinkt. Daarnaast hebben we het over een bijzonder diner dat we hadden en gaan we in op de luisteraarsvraag van Gideon over het verschil tussen koken, stomen, blancheren en pocheren.    Wij dronken: - Bier: La Corne du Bois des Pendus. Mooie Tripel van Brasserie ‘d Ebly - Wijn: Gewurztraminer van het Spaanse Wijnhuis ENATE uit Somontano   Heb jij ook een culinaire vraag? Heb jij een culinaire vraag? Wij gaan graag op zoek naar het antwoord. Stuur jouw culinaire naar vraag@ditmoetjeproeven.com. Voor meer info en recepten zie www.ditmoetjeproeven.com. 

Speelgoedwinkel
Dit moet je proeven

Dit moet je proeven

Gemaakt door: Benjamin Wegman en Willem ten Teije Eerste aflevering: 19-06-2022

De podcast Dit moet je proeven heeft in totaal 29 afleveringen

Vorige aflevering

Paella

Paella

Maker: Benjamin Wegman en Willem ten Teije Datum: 29-08-2022

Volgende aflevering

Hutspot met klapstuk

Hutspot met klapstuk

Maker: Benjamin Wegman en Willem ten Teije Datum: 26-09-2022

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

Octopus

Dit moet je proeven · 12-09-2022

00:00 53:28