We kennen allemaal de harde kazen. Jong, Belegen, Oud, Boeren opleg. Maar er worden steeds meer harde kazen gemaakt met een toevoeging. Denk aan truffel, Italiaanse kruiden, daslook, wasabi. Noem maar op. Maarten Koek heeft er een aantal meegenomen naar de studio en bespreekt het succes van toevoegingen aan de kaas. Of juist wanneer het niet werkt. Want er zijn ook mislukte experimenten. Presentatie: Etienne Verhoeff & Maarten Koek. Bekijk ook eens het boek dat ze schreven: De Nederlandse Kaasplank See omnystudio.com/listener for privacy information.
Gemaakt door: TIEN.podcast Eerste aflevering: 28-10-2020
De podcast De PodKaast heeft in totaal 25 afleveringen
Maker: TIEN.podcast Datum: 12-11-2020
Maker: TIEN.podcast Datum: 27-11-2020
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.