Aflevering #00 Welkom Bij De Lenna’S Kitchen! ?????- Mijn Verhaal, Obstakels In Het Plantaardig Eten & Alles Over Lenna's Kitchen!

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: De Lenna's Kitchen Podcast

Yes! De allereerste podcast aflevering van de Lenna’s Kitchen podcast! In deze introductie aflevering neem ik je mee in mijn verhaal, hoe ik plantaardig ben gaan eten, waar ik tegenaan liep en hoe leuk, lekker en makkelijk ik het nu vind. Daarnaast wat ik allemaal met Lenna’s Kitchen wil en ga doen en ten slotte wat je kunt verwachten van de podcast! Nog even op een rijtje: Mijn verhaal: van topsporter naar (plantaardige) foodie! Wat doe ik met Lenna’s Kitchen? En wat komt er nog aan? Alles over de Lenna’s Kitchen PODCAST! Heel veel luisterplezier en laat me vooral weten wat je er van vindt! Geef me vooral een aantal sterren of laat een review achter :)  . GRATIS WEEKMENU’S. Wil jij elke week een heerlijk en uitgebreid weekmenu ontvangen? Meld je dan aan op  www.lennaomrani.com door je in te schrijven voor de nieuwsbrief!  . Volg mij op SOCIAL MEDIA:. Blijf op de hoogte van nieuwe afleveringen, recepten, tips en extra content via mijn socials: Instagram: @lennaomrani TikTok: @lennaomrani Pinterest: @lennaomrani Website: www.lennaomrani.com   DISCLAIMER. Deze podcast is bedoeld ter inspiratie en enthousiasmeren om meer plantaardig te koken, nieuwe recepten te proberen of het koken een stukje makkelijker en leuker voor je te maken. De inhoud dient dus niet als (medisch) advies. Raadpleeg bij gezondheidsvragen altijd een arts, diëtist of andere specialist.

Stem website va het jaar
De Lenna's Kitchen Podcast

De Lenna's Kitchen Podcast

Gemaakt door: Lenna Omrani Eerste aflevering: 19-09-2024

De podcast De Lenna's Kitchen Podcast heeft in totaal 3 afleveringen

Volgende aflevering

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#00 Welkom bij de Lenna’s Kitchen Podcast! ?????- Mijn verhaal, Obstakels in het Plantaardig Eten & Alles over Lenna's Kitchen!

De Lenna's Kitchen Podcast · 13-09-2024

00:00 17:44