Aflevering 57: Bruno De Troch Bouwde 20 Jaar Aan Dt-Fix Alvorens Hij Zijn Bedrijf Verkocht. Daarna Investeerde Hij In Verschillende Bedrijven En Startte Hij Vastgoedbedrijf Gold Estates In Spanje.

· Aflevering van de podcast: BlackBird podcast

Bij Bruno De Troch kriebelde het ondernemerschap al op 9-jarige leeftijd toen hij met opgenomen videocassettes zijn eigen videotheekje opzette. Het echte ondernemerschap kwam er op 23-jarige leeftijd toen hij werkzaam was in de bouwsector en daar vooral heel veel bouwfouten gemaakt zag worden. Hij startte met DT-Fix, dat hij in de volgende 20 jaar uitbouwde tot een groep met 35 medewerkers en een omzet van 5 miljoen. Na 20 jaar raakte Bruno wat uitgekeken op de bouwsector en ontdekte hij passies in andere sectoren. Hij besloot DT-Fix te verkopen. Dat lukte hem, al kwam het bedrijf kort na de overname in zwaar weer terecht, alvorens hij de laatste uitbetaling in handen kreeg. Desondanks deze stevige financiële tegenvaller krabbelde Bruno overeind en begon hij opnieuw te ondernemen. Hij diversifieerde en investeerde in diverse bedrijven. Hij besloot zijn passie voor vastgoed na te jagen en trok naar Spanje. Daar leefde hij 2 jaar van zijn spaarcenten om de markt te verkennen en zijn nieuwe business op te starten met de naam Gold Estates, waarmee hij samen met zijn vennoot - ook een Bruno - projecten ontwikkelt aan de zonnekust van Spanje en deze vervolgens verkoopt, hoofdzakelijk aan buitenlandse klanten die een eigendom zoeken in Spanje. Daarnaast investeert hij vandaag in een fitnesszaak in Nederland en startte hij een bedrijf in XMS-software, waarmee bedrijven hun sales en marketing processen kunnen organiseren en automatiseren.

BlackBird podcast

BlackBird podcast

Gemaakt door: BlackBird podcast Eerste aflevering: 21-09-2023

De podcast BlackBird podcast heeft in totaal 58 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

57: Bruno De Troch bouwde 20 jaar aan DT-Fix alvorens hij zijn bedrijf verkocht. Daarna investeerde hij in verschillende bedrijven en startte hij vastgoedbedrijf Gold Estates in Spanje.

BlackBird podcast · 10-10-2024

00:00 00:35:43