Aflevering 55: Martin Niemic Kende Een Ondernemerstraject Met Ups En Downs. Hij Belandde In 2016 Op Straat Met 20 Euro Op Zak En Bouwde Daarna In Enkele Jaren Een Bedrijf Met 80 Medewerkers.

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: BlackBird podcast

Als jonge kerel van 18 jaar kwam Martin Niemic naar België om hier bij zijn tante en oom te werken. Slechts 1 jaar later startte Martin zijn eerste bedrijfje in de schoonmaaksector, welke hij later overliet aan zijn vennoot om in een nieuw schoonmaakbedrijf te stappen met zijn toenmalige vriendin. Een relatiebreuk bracht Martin in 2016 op straat met welgeteld 20 euro op zak. Zijn bedrijf was hij kwijt. Hij vond de ondernemersdrive terug en startte nog in datzelfde jaar een nieuw schoonmaakbedrijf met de naam ICM Belgium. Initieel startte hij ICM Belgium met zijn oom, daarna bouwde hij het verder uit met zijn nieuwe levenspartner. Vandaag is ICM Belgium een bedrijf met 80 medewerkers in loondienst en onderaanneming. Dit snelle groeiparcours bracht ICM Belgium enkele jaren geleden in een moeilijke financiële positie met een negatief eigen vermogen. Toen Martin daarbovenop ook nog eens ziek werd, verplichtte dit hem zijn toekomst te herdenken. Hij nam een CFO in dienst en maakte in anderhalf jaar tijd zijn onderneming terug gezond, waarna hij besloot het bedrijf te verkopen.

Stem website va het jaar
BlackBird podcast

BlackBird podcast

Gemaakt door: BlackBird podcast Eerste aflevering: 21-09-2023

De podcast BlackBird podcast heeft in totaal 56 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

55: Martin Niemic kende een ondernemerstraject met ups en downs. Hij belandde in 2016 op straat met 20 euro op zak en bouwde daarna in enkele jaren een bedrijf met 80 medewerkers.

BlackBird podcast · 22-08-2024

00:00 00:34:27