Aflevering 54: Lorenz Bogaert Werd Serieel Tech-Ondernemer Na De Verkoop Van Twoo (Voorheen Netlog) En Investeerde In Diverse Succesverhalen Zoals Realo En Bizzy.

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: BlackBird podcast

Lorenz Bogaert zette zijn eerste stappen als ondernemer in de prille Vlaamse online wereld. Deze reis bracht hem uiteindelijk tot de oprichting van Netlog, een sociaal mediaplatform avant la lettre, dat na verschillende investeringsrondes transformeerde tot het online datingplatform Twoo. Lorenz leidde zijn bedrijf door woelige periodes en grote marktverschuivingen, waarna het werd verkocht aan Meetic, onderdeel van de Amerikaanse Match Group. Hij bleef nog een tijd aan boord en kreeg intussen heel wat nieuwe opportuniteiten op zijn pad. Zo investeerde hij onder andere in succesverhalen als Realo of Bizzy. Zijn traject bracht hem uiteindelijk bij de oprichting van Early-stage VC-fonds Pitchdrive en StarApps, een venture builder waarmee hij investeert in nieuwe start-ups.

Stem website va het jaar
BlackBird podcast

BlackBird podcast

Gemaakt door: BlackBird podcast Eerste aflevering: 21-09-2023

De podcast BlackBird podcast heeft in totaal 56 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

54: Lorenz Bogaert werd serieel tech-ondernemer na de verkoop van Twoo (voorheen Netlog) en investeerde in diverse succesverhalen zoals Realo en Bizzy.

BlackBird podcast · 09-08-2024

00:00 00:45:30