Aflevering #14 Carlijn Ottens Emigreert Deze Week Naar Madeira En Vertelt Over Haar Zoektocht Naar Het Ideale Land En Over De Uitdagingen Die Het Aankopen Van Buitenlands Vastgoed Met Zich Meebrengt.

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: Beyond Mom

"Met twee benen het avontuur in", aldus Carlijn. Een eerlijk verhaal met de nodige humor. Verhuizen naar het buitenland verloopt zelden vlekkeloos. Vastgoedinvesterder en businesscoach Carlijn Ottens deelt in deze podcast hoe ze zelf de vorige eigenaar het nieuwe huis uit moest vegen, aankoopovereenkomsten via Google Translate heeft vertaald en hoe de oorspronkelijke wens voor Italië toch Madeira werd. Als business coach werkt ze al ruim 10 jaar online en werkt ze slechts 2 dagen in de week met klanten. Daarnaast haalt ze veel plezier en passie uit het neerzetten van een rendabele vastgoedportefeuille. Wil je Carlijn, haar man en kleine Nina volgen in hun avontuur, kijk dan eens op Casa CanHas . Voor meer informatie over haar coaching op het gebied van locatie-onafhankelijk werken -> www.carlijnottens.nl

Stem website va het jaar
Beyond Mom

Beyond Mom

Gemaakt door: Janneke Lievaart Eerste aflevering: 31-01-2024

De podcast Beyond Mom heeft in totaal 15 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#14 Carlijn Ottens emigreert DEZE WEEK naar Madeira en vertelt over haar zoektocht naar het ideale land en over de uitdagingen die het aankopen van buitenlands vastgoed met zich meebrengt.

Beyond Mom · 12-08-2024

00:00 00:59:03