Aflevering #15 Isa Kocht Online Haar Droomhuis In Het Buitenland, Vertelt Over Het Opzeggen Van Haar Baan En Uitdagingen Met De Leerplicht.

Stem website va het jaar

· Aflevering van de podcast: Beyond Mom

Hard studeren, van VWO naar universiteit en direct een goedbetaalde baan in. Streven, succes behalen en veel werken. Na haar tweede kindje begon het echter te knagen, het moest toch ook anders kunnen?  ??Isa?? vertelt over alle grote en kleine stappen die zij en haar gezin de afgelopen jaren hebben gezet om steeds meer vrijheid te creëren. Van loondienst naar ZZP, risico's durven nemen, en hoe een workation in 2023 tot een groot nieuw avontuur leidt.  Luister en wordt geïnspireerd door een superleuke vrouw die tot een paar jaar geleden nog volledig in de ratrace meedraaide en ‘struggelde’ met de combinatie werken en het gezinsleven. Vond je dit een leuke aflevering? Een comment of review wordt dan zeer gewaardeerd, veel dank! 

Stem website va het jaar
Beyond Mom

Beyond Mom

Gemaakt door: Janneke Lievaart Eerste aflevering: 31-01-2024

De podcast Beyond Mom heeft in totaal 15 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.

#15 Isa kocht online haar droomhuis in het buitenland, vertelt over het opzeggen van haar baan en uitdagingen met de leerplicht.

Beyond Mom · 09-09-2024

00:00 01:04:40