Aflevering #13 Tirza Is Voor Onbepaalde Tijd Op Reis, Gaat Thuis Onderwijs Geven En Spaart/Investeert En Werkt Om Zo Lang Mogelijk Op Avontuur Te Zijn.

#13 Tirza is voor onbepaalde tijd op reis, gaat thuis onderwijs geven en spaart/investeert en werkt om zo lang mogelijk op avontuur te zijn.
· Aflevering van de podcast: Beyond Mom

Tijdens een lange rondreis door Europa met de camper, werd er een nieuw plan geboren: een half jaar naar Bali. Maar na terugkomst in Nederland met de camper, werd het plan van Tirza en haar man steeds groter, avontuurlijker en langer. Het huis werd te koop gezet, nog een jaar hard gewerkt voor een goede buffer en daar gingen ze. Sinds juni 2024 zijn ze voor onbepaalde tijd op reis, met als startpunt Bali. Tirza vertelt over de vele kleine stapjes die hier uiteindelijk voor gezorgd hebben, maar ook over de scholing van de kinderen, de boeken die ze las ter inspiratie en hoe ze het financieel hebben geregeld. Vond je dit een leuke aflevering? Een comment of review wordt dan zeer gewaardeerd, veel dank!

Beyond Mom

Beyond Mom

Gemaakt door: Janneke Lievaart Eerste aflevering: 31/01/2024

De podcast Beyond Mom heeft in totaal 14 afleveringen

Soortgelijke podcasts

Disclaimer:De podcast artwork geembed op deze pagina is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast en is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl.

#13 Tirza is voor onbepaalde tijd op reis, gaat thuis onderwijs geven en spaart/investeert en werkt om zo lang mogelijk op avontuur te zijn.

Beyond Mom · 22-07-2024

00:00 01:17:54