We beginnen 2023 niet al te ingewikkeld. We hebben immers met zijn allen weer volop genoten van kerst en oud en nieuw nu alle corona maatregelen achter ons liggen. Om de week rustig te beginnen hebben we een simpel, maar een smaakvol menu ...
Wil jij elke dag lekker koken, maar weet je vaak niet wat te maken? Wij helpen je op weg. Elke maandag geven we je een weekmenu dat past bij het seizoen, één gerecht en een keukenweetje. In minder dan een kwartier genoeg inspiratie voor een hele week. Met de recepten in de shownotes kan je meteen je aan de slag. Want eten bestellen kan altijd nog. De eerste aflevering is te beluisteren op maandag 3 oktober 2022.
We beginnen 2023 niet al te ingewikkeld. We hebben immers met zijn allen weer volop genoten van kerst en oud en nieuw nu alle corona maatregelen achter ons liggen. Om de week rustig te beginnen hebben we een simpel, maar een smaakvol menu ...
Wat zetten we in deze vierdaagse week op tafel? Lichte gerechten, soepjes, salades. Want met het kerstmenu achter de kiezen en de oliebollen aan de horizon doen we het even rustig aan. En toch hebben we er weer wat leuks van weten te maken ...
We hebben weer drie vegetarische gerechten uit de hoge hoed getoverd, die alle drie zelf vegan te maken zijn. Zo maken we mentaal vast ruimte voor het vlees van de kerst. En daar hebben we het natuurlijk ook over. Want we hebben een master ...
Deze week moet je je kerstmenu gaan maken. Als je tenminste kerst viert. En als je gaat koken. Daarom gerichte tips hoe je dat zo chill mogelijk kan doen. Culinair gaan we dus even left field en eten we comfort food als Bruine Bonen met Ri ...
Wij zetten mentaal de landing vast in richting de kerst. De agenda loopt vol met borrel, feestje en dingen die dit jaar nog afmoeten. Simpele gerechten dus, met veel smaak en een gezond graag. Een beetje anticiperen op het naderende vreetf ...
De kalender zegt december, maar het weerbericht zegt oktober. We kiezen dus gerechten die passen bij het Nederlandse weer en seizoen. Knolselderij, pompoen en snijbiet. Variatie komt uit Japan - met een pannenkoek deze keer - en uit het Mi ...
Comfort food, dat is wat wij willen met koud en nat weer. Oerhollandse erwtensoep, klassieke carbonara en een winterse salade met bloemkool. Vrijdag crashen we met fast food, maar dan wel vega met oesterzwammen. Vette bek, schoon geweten. ...
Ribollita is de bezemwagen van de groentela, voor fried rice kan je alle koelkastbakjes legen. Jeroen legt die Ribollita haarfijn uit en we hebben het over brood bij en in de maaltijd. Spits je oren voor de heerlijkheden van deze week: ...
In vijf gerechten gaan we de wereld rond, vijf landen, drie continenten. Jonas onthult zijn signature pasta gerecht en we hebben het over kookboeken. Daar is het namelijk de week van. Dit staat er op het menu: Maandag: ChopChop salade Di ...
Weinig vlees en vis deze week, maar dat mis je niet. Top recepten uit de New York Times, Sstevige smaken, veel groenten en frisse kruiden. Maandag: Linzensalade met pompoen, feta en beurre noisette dressing Dinsdag: The Stew, kokos-gember ...
Disclaimer: De podcast (artwork) is geembed op deze pagina en is het eigendom van de eigenaar/ maker van de podcast. Deze is niet op enige wijze geaffilieeerd met Online-Radio.nl. Voor reclamering dient u zich te wenden tot de eigenaar/ maker van deze podcast.